- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Farsangra Galaxy Ultrának öltözött a gyerek
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Nagyon, nagyon szépen köszönöm!
Némi küzdés után teszi a dolgát ahogy kell (a küzdés persze az én hibámból volt).
Teszteltem egy-két gépen és amelyiken nem szükséges rendszergazda jog ott gyönyörűen teszi a dolgát.
Ahol azonban nincs telepítési jog ott:
XP esetén: látszólagosan nem történik semmi.
Win7 esetén: feljön az ablak, hogy adjam meg a rendszergazda felhasználónevét és jelszavát a telepítéshez.1. A kérdésem az lenne, hogy meg lehet-e valahogyan esetleg oldani, hogy a felhasználónév és jelszó megadása kódból történjen? (hátha a rendszergazda ideadja az adatait)
2. Le lehet-e kérdezni, hogy az adott felhasználó rendelkezik-e rendszergazdai (telepítési) joggal? A környezeti változókban (ENVIRON) nem találtam ilyet...
Utóbbira azért lenne szükség, hogy ha az első verzió valamilyen okból (esetleges jelszócsere pl.) nem működne.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming F15 FX507Z notebook - i5 12500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 4GB WIN11
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest