Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
bundli
tag
Sziasztok!
Van egy 5x5-ös cellatartományom, legyen ez most A1:E5.
Azt szeretném megcsinálni, hogy egy gombnyomásra ezt az 5x5-ös területet másolja be ezalá mégegyszer. Ha megint megnyomom a gombot, akkor a következő alá illesztené be és így tovább.
Eddig idáig jutottam, hogy:
ActiveCell.Range("A1:E5").Select
Selection.Copy
ActiveCell.Offset(6, 0).Range("A1").Select
ActiveSheet.PasteEz pont azt csinálja ami nekem kéne, de csak akkor ha "jó helyre van kattintva".
Tehát ha máshova van kattinva induláskor, akkor már el van rontva az egész. Egy Rows("1:1").Select után tökéletes, egészen a második kattintásig, mert utána ugyanúgy mindig az 1:1 cellától fog indulni.
Valahogy azt kéne megoldani, hogy elmentse egy változóba azt, hogy hányszor lett már másolva. Ezt akár egy segédcellába is le lehetne menteni, de nem tudom hogyan. Azért is jó lenne ezt elmenteni, mert minden egyes másolt blokk mellé oda kéne írni, hogy ez éppen hanyadik.Nagyon megköszönék bármi nemű segítséget!

Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 128GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest