Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Gear S3 - második kör
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- Mobil flották
- Elgépelte a Nubia, hogy Air
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Azt már próbáltam.
Működik is a dolog, azonban hiába állítom be, hogy a saját tulajdonba vételt megtagadom mindekitől, ha mentés máskénttel elmenti (és felülírja) a fájlt, akkor minden ilyen beállíts ment a levesbe.
Ráadásul a beállítása is elég nehézkes, pláne, hogy domain váltás miatt az újonnan jött kollégákat ki sem tudom tallózni, így persze a jogokat sem tudom beállítani hozzájuk.
(A domain váltás következtében kialakult ilyen jellegű problémát pedig több mint egy éve nem javították, és szerintem nem is fogják.)Egyébként én abból indulok ki, hogy ha megnyitás közben képes az excel állítani a jogot (mert ugye az, hogy megkérdezze, az is a Workbook_Open()-ben van), akkor valahogy csak meg lehet oldani, hogy hagyjuk ki a kérdést (vagy esetleg válaszoljunk programból). Csak a hogyanra nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bittorrent topik
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Phone 9 Pro 16GB/512GB telefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 4GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest