Hirdetés
- Derült égből villámcsapás: vége a Ford elektromos kalandjának
- Januártól igényelhető a kiskorúak tartalomvédelme a mobilszolgáltatóknál
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Névlegesen nyer üzemidőcsatát a Honor új szériája
- Decembertől kapható itthon a Baseus Inspire szériája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Yettel topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
vilag
tag
válasz
sztanozs
üzenetére
Azt már próbáltam.
Működik is a dolog, azonban hiába állítom be, hogy a saját tulajdonba vételt megtagadom mindekitől, ha mentés máskénttel elmenti (és felülírja) a fájlt, akkor minden ilyen beállíts ment a levesbe.
Ráadásul a beállítása is elég nehézkes, pláne, hogy domain váltás miatt az újonnan jött kollégákat ki sem tudom tallózni, így persze a jogokat sem tudom beállítani hozzájuk.
(A domain váltás következtében kialakult ilyen jellegű problémát pedig több mint egy éve nem javították, és szerintem nem is fogják.)Egyébként én abból indulok ki, hogy ha megnyitás közben képes az excel állítani a jogot (mert ugye az, hogy megkérdezze, az is a Workbook_Open()-ben van), akkor valahogy csak meg lehet oldani, hogy hagyjuk ki a kérdést (vagy esetleg válaszoljunk programból). Csak a hogyanra nem tudom a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Mini-ITX
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Le Mans Ultimate
- sziku69: Szólánc.
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest