Hirdetés
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani850430
csendes tag
Sziasztok! VB6-tal kapcsolatban lenne kérdésem. Szeretnék számokat sorba rendezni. Van egy listám(list1), amihez egy gomb segítségével véletlen számokat adok. Egy másik gombbal pedig szeretném növekvő sorrendbe rendezni őket. Arra gondoltam, hogy páronként összehasonlítom az elemeket és az elem indexét kicserélem. Az elméleti megoldásom, hogy egy változóba eltárolom a lista elemek értékét, és ezt egy ciklussal léptetem a listavégig. Egy másik változó lenne az indexek, ami szintén egy ciklusban futna. Ha a k-dik elem kisebb, mint a k+1-dik, akkor a k-dik elem indexe legyen 0. A problémám az, hogy nem tudom összekapcsolni az elem értékét és az indexét. De vhogy sehogy sem akar működni. Tudna vki küldeni programkódot, vagy van vmi egyszerűbb megoldás? Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- Life is Strange: Reunion - Visszatér Max és Chloe, mindkettőjükkel játszhatunk
- További aktív témák...
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 8gb(1660ti,2060 szint) Kérlek olvasd végig a hirdetést
- Új akksi! AKCIÓ! Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Intel i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 1 év gar.
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 3 i5-1245U 14" FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs