- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
Új hozzászólás Aktív témák
-
dz1989
senior tag
Szerintem pedig baromság.
1 ugyan úgy a felhasználó fizeti meg csak eladásnál már beleépítik az árban.
Másként fogalmazva bevetnek egy is Pszichológiai manipulációt. Mert hogy a profit vissza esésről biztosan nem mondanak le.
Lehet így is ha így ezt be kell tartaniuk de legalább környezet barátabb még mindig.
2 Még mindig Környezet rombolóbb sokkal. #64. Hozzászólásomban, S8-as említett példa miatt is. -
dz1989
senior tag
Igen a Galaxy S5 és S5mini csak IP67
Szerintem cserélhető akkuval az IP68 is megoldható lenne. Csak nem érdek, mivel fogyasztói társadalom. Amúgy nem csak arról van szó 3-4év után elhasználódik az akku hanem arról is hogy fölösleges selejtezik akkor amikor nem kéne.
Exem S8-a a beszéd hangszóró elhalkult.
Régi mobiloknál csak szét csavarták aztán kicserélték aztán összes csavarták.
S8 esetében leszedték a hátlapot ki szedték az aksit roncsolással mert olyan erősen bele van ragasztva, azért hogy kiszedjék az alaplapot mivel csak akkor fértek hozzá beszédhanszóróhoz.
Akku kuka
Hátlap kuka
Meg a hangszóró is kukaAz IP68 is teljesíthető lehetne cserélhető akku mellett. Csak az össze szerelést kell hozzá tervezni.
Elvileg ott a példa IP68 és cserélhető akkus Samsung Galaxy Xcover6 Pro
Valamint Kb ott tartuk hogy amikor megjelet az az S23 újonnan 2x annyi mint anno az S5 volt újonnan.
Szerintem fizetésekhez képest is. -
dz1989
senior tag
N eharagudj de baromság.
Samsung galaxy S5
Samsung Galaxy S5miniEz szerintem arról szolt hogy házilag ne tud megoldani mert akkor az nem akkora pénz forrás.
Üzletileg jobb a beépített akku mivel
Fizetsz a cseréjét is.
Ha még is beázik a akkor nagyobb eséllyel KO a telo.
Ha felpúposodik az akku akkor hasonló képp az fizetsz a cseréjét is ha persze a teló túlélte. Valamint akku cserénél nem lehet úgy kivenni hogy ne károsodjon mivel bele van nagyon erősen ragasztva + olyan burkolat is úgy szint bánja aminek amúgy nem kéne.
És ez jobban környezet károsító. -
dz1989
senior tag
ÉLJEN!!!
HELYES HELYES!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest