- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
L3zl13
nagyúr
Mikor kikapcsolod a rendszervisszaállítást, elvileg törli az összes visszaállítási pontot a fájlokkal együtt...
Egyébként pedig adj jogot magadnak (vagy még inkábba az f-protnak), hogy hozzáférjen a mappához. (Jobb klikk biztonság.)
Alapból csak a Systemnek van, az fprot meg talán a te nevedben fut, vagy valami saját felhasználóval. -
laxius_
tag
Sziasztok.
Kaptam egy eleg durva virust tegnap, valami kcomm32exe-t futtatott allandoan a folyamatok között é s100%ban lefgolalta a halozatot. Sikerult kiirtanom fprottal, de van vele egy kis gond.
Bemasolta magat a system volume information nevu mappaba, amit ugye nem lehet megnyitni.
Az fprot allandoan sipol, hogy ottvan a virus, marmint maga a kereso nem tudja ellenorizni ezt a mappat, csak az a memoriarezidens progi sipol allandoan, mert el akar indulni a virus.
A kérdés hogy tudom en törölni ennek a mappának a tartalmát, vagy legalább is csak azokat a fileoket.
A sajatgépben kikapcsoltam a rendszervisszaállítást minden meghajtóra, de igy sem tudok mit csinálni.
Várom az 5leteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest