- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Végigmentem, letöltöttem, újraindítottam, scanneltem, betette a karanténba kiszedtem, bementem a regedit megadott helyére de az égvilágon még csak semmi hasonlót sem találtam. Ez így, h a karanténban van nem ért már? Amúgy fönnvan a Zonealarm Pro, ez eleve nem blokkolta a vírus eddigi tevénykenységét?
-
Bandit21
addikt
Hali mindenkinek. Föltette écsapám itthon a Synmatec Antivirus corporate Edition-ját (megvették az egyetemen és haza is tudta hozni) Talált a WinntSystem32-ben egy : msmsgri32.exe-t ami Backdoor.Roxy nevű vírussal van fertőzve.
Sajna fogalmam sincs h ez milyen file miért felelős így h karanténba rakta menni fog-e minden. Clean-elni nem engedi mert ''nem''. Lehet h csak vmi virushozhasonló parancssor van benne? Ha vki tud vmit írja meg előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest