- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
localhost
Közösségépítő
-
cheyenne
csendes tag
Sziasztok!
A gépem elkezdett produkálni egy olyan tünetet ami 2004-es vírusra jellemző. 2009-ben!!??
A gépen kis ablak nyílik, figyelmeztet, hogy újraindul. Nt authorysystem.... hibára hivatkozva
ami a blaster vírusra volt anno jellemző.
Ekkor a futtatás parancsba beírva a shutdown -a utasítással ugyebár lelövöm az újraindulást.
A legkülönfélébb írtókkal próbáltam leszedni. de mind lefagy.
A rendszerem naprakészre van frissítve (xp prof sp3) stb...
Egy avg árválkodott a gépen(azóta szanáltam)
Csökkentett módban nem lehet bejutni a gépbe mert azonnal feljön a kis ablak és nem tudom beírni a shutdownt. Ami az érdekes, hogy a drivers mappa vizsgálatánál fagy le az összes víruskereső, néha a gép is. Egyenként elkezdtem a mappa filejait csekkelni és eljutva a "ezdgjg" alkalmazásig minden simán ment, de itt az egész gép befagy. Sőt nem tudom a víruskeresőt se ráküldeni mert már attól meghülyül, ha az egeret elhúzom felette. Akkor már nem tudok a netre csatlakozni és az asztal is elérhetetlen. Ha jobb klikkel kijelölöm, leállít mindent. csak a reset gomb segít.
Tud valaki abban segíteni mi a .... ez? A neten rákeresve, semmit nem találtam.Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 7
- Mobilinternet
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Hobby rádiós topik
- HP notebook topic
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest