- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Mobil flották
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pocee
senior tag
Elkapartam,tudtok e valami egyszerűen járható utat,hogy a virtualdubMOD kezelje az mp4 kiterjesztést,nem találok semmi egyszerűt,minden a sima virtualdubhoz van leírva.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Összefoglalnám a kérdéseimet,ne szidjatok le ha nem rég beszéltetek róla,de biztos nincs összefoglalva sehol ezért inkább kérdeznék.
1.Hol szedhetném le a legfrissebb verziót?
2.Honnan és milyen kodekeket szedjek le hogy tudjak mp4-et szerkeszteni,illetve hogy vigyem be a kodeket a vd-ba?
3.Nekem is gondot okoz,hogy sok fullhds nagyterjedelmű filmjeim vannak amiket szivesen visszakonvertálnék dvix vagy xvidbe,eddig a xilisofttal próbálkoztam vissza is konvertálja a 2 gigát 400 megába de a kép utánna nem megy szét fullsreenbe hanem egy kis kép van a monitorban,lehet e virtualdubal ezeket konvertálni vagy létezik e jobb program az általam említettől ami orvosolná a problémám?Előre is köszönöm!
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Nincs időm végigolvasni a topikot,olyan problémába ütköztem,hogy sceneket akartam kivágni a virtualdubokkal és egyszerűen nem nyit meg semmit,se a MOD se a normál,pedig régen ezzel csináltam mindent,k-lite codec pack van fent,mi lehet a baj,a MOD betölti az anyagot de kép nem jelenik meg hiába húzom a csúszkát.a sima még vmi xvides hibaüzit is dob.
Tanácstalanság.
-
Pocee
senior tag
Kössz Mindenkinek!
Én sem szeretem a ráégetett subokat,de mivel van egy avim felirattal amit apósomnak szánok és nem ért a gépekhez ezért gondoltam,hogy ráégetem majd csinálok egy dvdt belőle és azt már meg tudja nézni.De akkor nem nézi
-
Pocee
senior tag
válasz
Dark Archon #1453 üzenetére
megszereztem a vobsub plugint de csak full processing modban aktív a filter lehetőség ha úgy csinálom 117 gigás lesz az állomány mire kitömöríti.Vagy elrontottam valamit?Save as-szel próbáltam menteni.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy tudok legegyszerűbben egy avi filmre feliratot ráégetni ,hogy ne kelljen programokkal külön feliratot hozzáadni hanem a filmen legyen rajta?
-
Pocee
senior tag
válasz
#65675776 #1327 üzenetére
Az a baj,hogy itt csak okézni lehet.
AVI:variable bitrate(VBR) audio detected.VBR audio in AVI is non-standard and you may encounter sync errors up to 6650 ms when attempting to extract WAV files or processing the audio in Direct Stream Copy mode.Full Processing mode is recommanded to decompress or recompress the audio.(bitrate: 139.8 + - 19.4 kbps)
Remélem valaki tudja a megoldást.
Szeretném Direct Stream Copyval kirenderelni a kivágott jelenetet mind a videót és a hangot is.
-
Pocee
senior tag
Sziasztok!
A problémám az hogy avikból akarok kivágni jeleneteket és amikor már betöltöm a fájlt jelzi hogy variable bitrate.Aztán amikor megvágom a jelenetet és kirenderelem elcsúszik a hang,ha full processing modra állítom akkor nem csúszik el de a hang többet foglal a videóban mint a képi anyag
Segítsetek plz mert fogy a helyem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkVision P27u 4k-s kifogástalan állapotú monitor féláron!!!
- Dell Latitude 5480 (i5 7300u, 8 GB, 256 SSD, FHD) kiárusítás!! AKCIÓÓ!
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest