- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
ANT
őstag
No, végül készen lett, de kellett egy keveset piszmogni vele. Először demux után az .mp3-at újrakonvertáltam az eltérő sebesség miatt (25,005 ----> 25,000 fps). Ezután a hangsáv elejéről le kellett csippenteni 2,42 mp-et, és így tudtam a hang csúszása nélkül összefűzni Nandubbal.
-
ANT
őstag
Van egy filmem angol 5.1 ac3-as hanggal, ehhez szeretnék hozzácsapni egy utólag levadászott magyar szinkront, ami viszont .mp3. Fog ez így működni, vagy összefűzés előtt konvertálni kell?
-
ANT
őstag
Igazából nem VDub-os a problémám, de jobb topikot nem nagyon találtam.
Szóval: adott egy .avi film (netről letöltött, DivX 3 Low Motion kódolású), aminek a képe fejjel lefelé jelenik meg MPlayer Classic-kal, WMP10-zel lejátszva. A PC-n egy darab árva Xvid kodek van, aminek a Flip video opciójával elvileg lehet a filmet 180 fokkal forgatni. Csakhogy erre az egy filmre nincs hatással a dolog, azaz a képet nem tudom visszaforgatni. Más filmeknél működik a flip video funkció. Ez mitől van?
(Egyébként a filmet az asztali lejátszó rendesen lejátssza.)Szerk: ja,és más DivX 3 Low Motion film nem áll fejtetőre.
-
ANT
őstag
válasz
Speeedfire #1115 üzenetére
Nandub-ban az Audio/Interleaving menüpont alatt tudod beállítani (''Delay audio track by'' ablakban. Persze csak akkor, ha a csúszás mértéke végig egyforma.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest