- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Microsoft Lumia 640 és 640 XL - testvérek egymás között
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
...pedig szerintem közel a megoldás!
Ahogy azt a másik topicban is írták Neked az a WAV bizony nem WAV, hanem MP3. Ha valamilyen furcsa okból kifolyólag ezt a két filmrészletet nem képes a VDub összeilleszteni, akkor szvsz. tényleg annyi a teendő, hogy a két MP3-at (''WAV'') újrakódolod azonos beállítások mellett (lehetőleg CBR-be). Az MP3-akat szépen visszateszed a film alá, majd ''append segment'' Így egyszerűen működnie kell! -
<Adamsky>
nagyúr
Érdekes hibaüzenet.
Közben eszembe jutott, hogy két WAV összefűzésében végülis semmi kunszt nincs.Nem kell ehhez semmilyen spec. program. Valamilyen jobbfajta hangszerkesztő progival (GoldWave vagy SoundForge) szvsz. könnyedén megoldható.
Köztes megoldásként én azt is kipróbálnám, hogy a két ''segment''-ből kivenném a hangot, és a kivett hangot újra elmenteném ugyanolyan beállítások mellett, majd az eredményt visszatenném a ''segment''-ek alá. Ezután a két részt már össze kéne tudnia illeszteni a VirtualDub-nak. Egyébként miért használsz WAV-ot? Kicsit nagy luxus nem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Béta iOS-t használók topikja
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- DOOM - The Dark Ages
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest