Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
Új hozzászólás Aktív témák
-
macman507
aktív tag
Huh, sikerült megcsinálnom szerencsére, mégpedig a következő módon:
Virtuális "akarmi" (jelen esetben XP) ablakaban: Eszközök>Network Adapters>a "Csatlakoztatva ide:" résznél a legördülő menüből kiválasztottam a "Bridge-elt kártya"-t és már csak az XP-ben megszokott módon csatlakoztam az internetre.
Nagyon néztem mikor működött!

Köszi a helpet, mert már nagyon kétségbe voltam esve
Viszont van még 1 problémám: kellene pár régi fileom ami a Gazdagépen van (Host).
-
macman507
aktív tag
Hello, nekem 2 problémám van ezzel a virtualbox-al kapcsolatban:
1: Hogyan tudok megosztani fájlokat a régi "Gazda" gép és az új virtuális gép között(ami jelenleg egy XP)2: Hogyan tudok ezen a virtuális XP-n internetre csatlakozni, mert a hagyományos módszer nem működik.(vagyis az hogy létrehozok egy új kapcsolatot felhasználónév, jelszó, csatlakozás..)
Ja és Windows 7 Ultimate-re tettem fel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! ASUS TUF Z790 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB ZALMAN Z10 PLUS Seasonic 750W
- Apple Watch Series 7 GPS+Cellular, 45mm (MKJP3HC/A) Éjfekete aluminium tok, éjfekete sport szíj
- HP Elitebook 850 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest