- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- A Mate 70 Pro+ és Mate 70 RS a Huawei titánjai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
SwissAirplan #2668 üzenetére
Nálam ugyan ez volt a probléma és ugyan ezekkel a hiba üzenetekkel ! Szintén HP gép . Bekapcsoltam és már telepíti is .
-
Syl
nagyúr
válasz
SwissAirplan #2663 üzenetére
Ott van a Security menüben:
-
SwissAirplan
aktív tag
válasz
SwissAirplan #2662 üzenetére
Itt a linken van a BIOS struktura... esetleg ha valaki más is ránézne hogy hol találom mert én nem lelem sehol
-
Syl
nagyúr
válasz
SwissAirplan #2660 üzenetére
Ahogy már Doky586 írta: BIOS-ban engedélyezni kell a hardveres virtualizálást. Az nélkül nem lehet 64 bites vendéget telepíteni.
-
válasz
SwissAirplan #2656 üzenetére
-
válasz
SwissAirplan #2654 üzenetére
Nálam így néz ki: [kép] ez volt az alap beállítás. Biosban engedélyezve van a vt-x.
-
válasz
SwissAirplan #2652 üzenetére
Nálam LinuxMint cinnamon x32 szintén. mindent a VB állított be automatikusan, egyedül ezt kellett nekem: [kép] Jól fut.
-
Syl
nagyúr
válasz
SwissAirplan #2634 üzenetére
A VirtualBox alapból mindent tud rögzíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest