Új hozzászólás Aktív témák
-
Rimuru
veterán
válasz
Kezdő Balázs #1310 üzenetére
Őszintés soha nem telepítettem OSX-et (tervben sincs), de ahogy látom itt PH-n nem nagyon sikerül az embereknek VBoxban, én is csak ilyesmit tudok mutatni, ha nem sikerülne akkor a másik topicban emlegetett VMware képet nézd meg (VMware Player ingyenes, gondolom csak használható vele) úgy még telepítened sem kell.
-
Rimuru
veterán
válasz
Kezdő Balázs #1308 üzenetére
Virtualboxhoz nem kell külön pen-t csinálni, ott van készen az ISO csak csatolni kell a géphez.
A hibához: gondolom FAT-ba van formázva a pendrive, de a fájlrendszer az adottságai miatt nem kezel 4GB-nál nagyobb fájlokat ezért nem tudod felmásolni. Viszont ha csak simán felmásolnád nem is tudnál róla bootolni. Pendrivehoz majd adnak segítséget a másik topicban (látom már ott is kérdezed), de Virtualbox esetném ez nem kell.
A Hyper V-t nem ismerem (nincs Linux-ra), így semmit nem tudok a működéséről.cekkk: Almappákban vannak, minden verzióhoz külön gondolom ez zavart meg.
-
Rimuru
veterán
válasz
Kezdő Balázs #1293 üzenetére
Elsőnek neked kell eldöntened hogy pontosan mit is akarsz. Ha Linux akkor irány erre, olvasd el a téma-összefoglalót nézz szét kérdés esetén meg nyugodtam írj sokan segítenek. Személy szerint a Lubuntu-t ajánlanám kezdésnek (fapados de gyors), szerintem BSD esetén sok segítségre itt PH-n nem számíthatsz de nem is ajánlanám, a másik hozzászólások alapján OSX PC-re topic, ebben nem tudok segíteni és azt se tudom hogy érezné magát AMD alapon.
-
Rimuru
veterán
válasz
Kezdő Balázs #1288 üzenetére
Neked nem Virtualbox (és nem is virtualizáció) kell. Ha így telepítenél fel valamit azzal nem is érnél el olyan teljesítményt (sokkal rosszabb lenne), inkább tesztelésre lenne jó. Úgyis üres a másik partíció arra rakj fel valami mást (Linux, BSD, stb.) és legyen dualboot így a Windowsról se kell lemondani.
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő Balázs #1244 üzenetére
Minek kéne
, megfelelő ISO-t kell leszedni, meg lehet ellene fog hozzá segédprogi (iBoot, Unibeat stb.), de ezek felől OSX topikban érdeklőd.
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő Balázs #1239 üzenetére
+ Nem tudom végül, hogyan sikerül majd felkapatni OSX-et, de ha csak szeretnéd kipróbálni a MAC szerű élményt, akkor jó alternatíva alma helyett a körte, linux alapú Pear OS és sokkal problémamentesebb a telepítése (a kraft ennek is kell azért) .
Neked is !
-
King Unique
titán
válasz
Kezdő Balázs #1239 üzenetére
Nekem is csesztek válaszolni, gondolom majd neked is, de azért picit kisegítelek.
OSX telepítése PC-re macerás, számtalan buktatója van, virtuális rendszerre is, megfelelő CPU, VGA kell hozzá, olyat is hallottam, h VB / VMware-ben direkt "le is tiltva", h ne lehessen csak úgy használni. De gondolom megfelelő ISO-val orvosolható a probléma (Nem kell kiírni DVD, az normál rendes telepítéshez kell).
Ajánlom figyelmedbe Mac OSX PC-re topicot, ott kérdezz szerintem ez ügyben, ott pontosan választ adnak hibaüzenetre, illetve találsz számtalan jól használható leírást google-ban is: link1, link2.Másik probléma amit látok, h elég karcsúra választottad az erőforrásokat, 752 MB (1- de inkább 2 GB ajánlott), video memória 6 MB (többet neki, érdemes maxra húzni).
Meg mi az, h "Wmware Image", vmi már beállított VMware ISO-t szedtél le, akkor azzal próbáld, bár, ha .VDI lehet VB is viszi.
-
bpx
őstag
válasz
Kezdő Balázs #1219 üzenetére
Igen, még jobban be fogja lassítani.
Az eddigi operációs rendszeren kívül egy másik is fog még futni izolált környezetben, mintha egy másik számítógép lenne, amihez nyilván még több erőforrás kell a mostaninál is.
Böngészni jó, 3D-s játékra alkalmatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The Crew sorozat
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged