- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
badbrother
aktív tag
-
CsendPenge
őstag
Hmm...azt hiszem, hogy nem bios gond lesz ez. Hasonló gondom van nekem is, és én inkább az M$ egyik újabb -még fel nem fedezett- idiótaságát látom benne. Leírom, hogy nálam mi a helyzet: xp pro van, sp1-el. Mindegyik partit látom, mindegyik vinyón (egy IBM, renccerparti, IDe vez., egy Barracuda IV 2x15G+10G, Promise vezérlőn) Ha viszont 98-as boot lemezzel indulok, akkor az első partit (Barracuda IV part. 1) nem látja, csak iszonyat össze-visszaságot. Viszont minden más alól megy rendesen (még linux alól is!) Valszeg valami kompatibilítási okra vezethető vissza. Nem tudok tanácsot adni, hacsak annyit nem, hogy barátodnál mindent másolj le, oszd fel kisebb partíciókra, aztán vissza minden. (esetleg 98-as indítólemezzel formázd az egészet) Lehet, hogy van más megoldás is, én -még- nem ismerem.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest