- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alvin_ti4200
félisten
Fú, de ismerős
Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő
), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.
És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják
), hanem azért, mert már megszoktam...Mióta itt fórumozok (2 és fél éve lassan) rengeteg mindent ismertem meg a számítástechnikával kapcsolatban, a Hardver piac miatt rengeteg üzletet bonyolítottam le (nem csak saját magamnak) és igazából már nem tudnak olyasmit mutatni, aminek igazán örülnék (pontosabban tudnának, de még nem létezik). Fórumozás előtt PC Guru-t olvastam (nem szégyellem bevallani) és minden hónap végén epekedve vártam, hogy megvehessem a legújabb számot, aztán kiolvashassam. Amint beköltözött életembe az internet, aztán a PH! (ez így hülyén hangzik
) egyszerűen annyi információt szívtam magamba rövid időn belül, hogy az újságnak már nem tudtam annyira örülni, mint annak idején (le is álltam 2003-ban a vásárlásával). Ez van. Nem tudok mit mondani tényleg, csak a tényeket írom le
Megszoktad, ahogy én is és sokan mások...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Lightyear - befektetési app
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Forza Horizon 6 - Vár ránk Japán!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR - 64GB - Független - Gyönyörű állapot - FACE ID OFF!
- iPhone XR - 64GB - Független - Hibátlan - Gyönyörű állapot
- DDR5 5600 Ramok eladóak 8 gb - 16 GB - 32 GB
- Eladó 4 db SZINTE ÚJ M.2 NVMe SSD (Gen4) 2 512GB + 2 256GB OEM
- Beszámítás! HP Elitebook 8 G1i 14 FHD notebook - Ultra 5 235U 16GB DDR5 256GB SSD Intel IGP W11
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MinisForum HM80 mini PC - Ryzen 7 4800 / 16GB / 512 GB SSD / Win 11
- Apple iPhone Xr 64GB piros / ÚJ AKKU/ ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én is totálisan így vagyok vele. Egyetlen dolog volt (ami egyből kettő
), aminek örültem, az egyik az 550-es Athlon-om (komplett első PC-m, 2000.), a másik pedig az azóta legendává vált Ti4200-am (2002. nyár - szülinap), azóta egyszerűen megszokom, hogy igen vettem valami új kütyüt, de valahogy már nem jön vele az a ''hú, alig bírom lerakni, aludni sem akarok nélküle'' érzés.
És ez nálam nem azért van, mert felnőttem (mert én nagyon is gyerek vagyok, tanusíthatják