Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
A 160°/160° betekintési szögekre gondolsz?
Nos, a gyártók a TN+Film paneles monitoraiknak a betekintési szögét sokszor az ISO szabványtól eltérően, nem 10:1 kontraszaránynak megfelelően adják meg, hanem 5:1 kontrasztarányra vonatkoztatva. Azért, hogy minél jobb értékeket tüntethessenek fel! Ez bizonyos ''fokig'' átverés, hiszen a vásárlók bedőlnek a jobb ''rálátási'' szögeknek.
u.i.: Én kérek elnézést. ha túl keményen fogalmaztam volna, OFF ügyben, nem volt szándékos. Csak meg akartam előzni ebben a topikban, a parttalan, és valószínűleg értelmetlen vitát.
-
Racecam
nagyúr
Na, akkor csak annyit, hogy abban a bizonyos tesztben biztosan olvastad azt is, hogy milyen kiváló a feketéje. Ehhez képest én fényképet is raktam be, hogy annyira azért mégsem!

Amit pedig a CRT kontra TFT dologban mondasz azzal egyáltalán nem értek egyet.
Mondom ezt úgy, hogy június elejéig itthon CRT monitoron nyomultam!
De ez hosszú vitát generálna, ezért ebbe most ne menjünk bele.
u.i.: Még annyit szeretnék kérni, hogy a továbbiakban TFT-t fikázni egy másik topikban, ebbe inkább azok írjanak akiknak a VX924-el kapcsolatban van mondanivalójuk.
Köszi! -
Pipó
őstag
Én most egy Philips 202P-t használok CRT-t, szerintem tökéletes. Rövidített képcső (mint egy 19-es), minden sarka külön állítható ami általában ekkora méretnél a probléma szokott lenni, 130 kHz-es, így az általam preferált 1280*960 120Hz-en gyönyörűen megy.
Csak azért írok, mert tegnap láttam itt a PH!-n valaki 35e körül árult, amiért ez ajándék.
Ráadásul ez viszonylag új széria, tényleg gyönyörű kép stb. Előtte volt Sony CPD g-400 19'', G-200 17'' is, ez képminőségben legalább tudja az előbbieket, ami nagy szó, mert azok tesztgyőztesek voltak.
Egyébként crt tesztet itt találsz:
http://plusabit.tvnet.hu/html/_rovatok/cikkek/index_1280.php
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- Philips Evnia 27" colos gaming monitor (27M2N3200A) sértetlen állapotban
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VP249QGR FHD IPS 144Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest