Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mega Bass
tag
Sziasztok! Tegnap sikerült jó áron hozzájutni egy ilyen kis monitorhoz. Igzából Vx912-est akartam venni vagy VG 920 de ezek nem voltak a boltban. Alapjában véve meg vagyok vele elégedve . Igaz ez az első saját TFT-m nagy viszonyítási alapom nincsen. Az zavar egy kicsit a képében , hogy mintha minden oldalról középpen egy picit be lenne nyomódva a kép. Csalóka a igy a képe viszont a négyzet az négyzet rajta tehát nem torzít. Ja és amiben csalódtam az a CD feltelepítettem a (4.5 Acrobat Readert nem engedtem neki) az hittem valami komoly progi erre egy sima leírás. Na mindegy, majd tesztelem tovább.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MK600M FHD IPS 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF Gaming VG249QL3A
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Eladó egy Huawei GT3 okos óra Dobozzal tőltővel
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest