- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
Tuninger #19721 üzenetére
Na ez érdekes páros. Én az RP-t nézegettem. Elég olcsón hozzá lehet jutni és nekem megfelel a fHD videójának minősége. De a specben ott is találtam olyan ökör butítást, hogy rögtön elöntötte a szar az agyam. Akkor meg minek ügye...ezek miatt a görény szoftveres butítások miatt borít ki a Pana is.
(#19725) Csápájev: nem bántásiból, de úgy illene, hogy a kiválasztottjainak legalább a specifikációját átnézd mielőtt kérdezel
Nyaralás és családi videókra szerintem bőven elég egy jó telefon vagy Gopro és gimbal kombó. Pl. Goproval sokkal kreatívabb dolgokat lehet csinálni mint bármilyen fotómasinával. Nem kell annyira félteni stb. Egy belépő kit nem ad annyi minőségi különbséget, mint amennyi szabadságod egy Goproval van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest