Hirdetés
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
-
Mobilarena
A témaösszefoglalót kérésre töröltük.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djnice
veterán
Tudom. A 720x576 az 5:4-es képarány, nem 4:3, ezért nyújtani kell a pixeleket, de ez a szabvány. Mivel a forrás digitális DV avi is 720x576, ezért a végeredményt is ebben a felbontásban kell tárolni 4:3 flag-gel. Ezért mondtam, hogy a 768x576-ot felesleges idekeverni, mert majd a lejátszó átméretezi 4:3-ra az 5:4-et.
-
Ba.G
aktív tag
Hmm, lehet, hogy az előző kérdésemet át kell gondolnom.
Az asztali DVD-íróm egy gagyi Digitek (típusszámot hirtelen nem is látok rajta, de HDD-s, kieg.: ilyen: Digitek DVR-250PT), meg van/volt egy Sony D8-as kamerám DVR-TRV3xx?, amiről biztosan tudom, hogy analóg Video8/Hi8-as felvételek digitalizálására alkalmas. (Kérdés, hogy analóg bemenete van-e.) Apró szépséghibája, hogy lassan 10 éve kölcsönadtam, azóta nem hallottam felőle.
Asszem ideje rákérdeznem...
-
Csorosz
aktív tag
Fedélzeti ramon teermészetesen az alaplapba illeszthető ddr3-as modulokat értem.
És igen, pont ez volt a kérdés, hogy valamilyen aktiv szerepe van -e a VGA vezérlő fejlettségének (hardveres és szoftveres) a digitalizálás alatt.
A linkelt pdf-ből nekem inkább ez jött le (hogy beleszól a teljesitménybe, mivel pl: csak Geforce-t enged), mint hogy 2 monitor kell hozzá. (mert egyébként nem kell) -
Csorosz
aktív tag
MobileCap124 a termék, amit használunk
Ipari felhasználás. Ára 300e Ft feletti. Szoftver is jár hozzá, amely katalogizál és rögzit mérési jegyzőkönyveket minden eu szabványon.(az külön 2 misi)
A pdf alja sem egyértelmű nekem egyébként. lehet használni laptophoz, de Towernél már kell a dedikált VGA..
Azt meg nem értem, mit nem értesz fedélzeti ram kérdésen.
Ha integrált a VGA-m az a fedélzetiből szed le memóriát. Oda már nem fog tenni semmi mást az oprendszer azt hiszem. Ha meg beletolok egy GT640-et 1 gb rammal, akkor a VGA már nem foglal fedélzeti ramot.
És a kérdés e köré épült, mert ha kell a VGA a digitalizáláshoz, mert a szoftverek használják, akkor gondolom kell a VGA-nak a ram is. -
-
a1200
aktív tag
Innen [link] ezt [link] töltöttem le, mert csak ebben a 64 bitesben van Intel az AMD mellett, P8H77-M+3225-öm van. Az 1.9.11-ben nincs i3.
A főablakban a file menüben nyomtam a capture avi-ra, bejött 1 másik menürész középen 1 üres zöld résszel, itt kéne látnom a bemenő képet, de nincs semmi.
Itt a device menüben a disconnect sor alatt ezek vannak nálam, erről a részről van a képed is:Alapból a 0-son áll, ha az 1-esre, vagy a 2-esre állítom, azonnal kékhalál lesz. Sőt, simán itt a file menü exit capture mode-re nyomva is.
Rossz verziót telepítettem? -
a1200
aktív tag
A 1452-ben kezdődik a történet, onnantól nézd.
Látja az eszközkezelő, a hozzáadott programmal működik, de ez nekem kevés.Letöltöttem a honestech VHS to DVD 4.0 -et is, de a telepítés elején lesz valamilyen 6-7 soros hibaüzi 1 kis ablakban, valami nem támogatott... szöveggel, de lehetetlen elolvasni, mert 2 mp-en belül bezárul. 2009-es program, win7 x64-em van, lehet hogy 32 bites a telepítő, ami 64-en nem működik.
Az Ulead videostudio 10 települ jó sokáig, kész lesz, de indításkor hibaüzi, hogy aktiválni kell. Ezt hogyan kell? Akkor fizetős program, de nekem ingyenes kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó vadonatúj Erazer P60i Gamer Laptop RTX 4060 16GB/512GB i5-12450H 2025.03 vásárlás
- Nintendo Switch Lite Grey
- Lenovo Gamer PC , i5 12400F , RTX 3060 , 16GB RAM , 512GB SSD
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -40% i7-1260P 16/1TB 2,5K Intel Iris Xe
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest