Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- A szögletes Huawei órák is lebuktak
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Nagyobb kijelzővel érkezhet a harmadik Apple Watch SE
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Mielőtt kérdezel:
1. Olvasd el ezt az összefoglalót!
2. Vedd figyelembe, hogy a fülhallgató higiéniai termék (így nem küldhető vissza webshop vásárlás esetén sem! - akadnak kivételek), így nehéz javaslatokat adni, mert nem rendelkezünk annyi releváns tapasztalattal!
3. Rengeteg a szubjektív dolog, például: egyéni a hallás, egyéni a fül kialakítása, egyéniek az igények stb.
4. Találd ki, hogy milyen kialakításút szeretnél!
5. Határozd meg, hogy milyen célra kell! (Sport, hívás, zene stb., ezekben érdemes prioritást állítani)
6. Fontos szempont, hogy milyen eszközzel fogod használni! (pl iPhone nem támogat LDAC-ot)
7. Mennyit szánnál rá?
8. Olvass tesztoldalakat, nézz teszt videókat, próbáld szűkíteni konkrét típusokra!
9. Érdemes prioritást állítani a különböző extra funkciók terén is, pl Multipoint, ANC, akku kapacitás, hangkarakter stb (ez nagyban összefügghet, hogy milyen célra használod (6. pont)).
Új hozzászólás Aktív témák
-
andrisms
aktív tag
válasz
Eversmann #7285 üzenetére
Huawei Freebuds Pro:
Elhoztam ma a boltból, 34.200Ft volt.
Első benyomások pozitívak. Nem volt még ANC-s fülesem, nem tudom mihez viszonyítani, de elég brutál szűrése van.
Tokja kompakt, zsebben elfér.
Ma kb 1 órát telefonáltam csak vele, de eddig senki sem panaszkodott. Mondjuk kimondottan hangos helyen nem voltam, csak kocsiból és utcáról telefonáltam.
Tesztekkel ellentétben nekem kényelmesen kijön a tokból, talán egyszer nem tudtam elsőre kiszedni. QI töltés működik, Mi10-en ment a fordított is.
AI Life alkalmazással annak belső frissítése után megy, ki is jött a fülesre egy frissítés.Tokból kivéve 1-2 másodperc alatt kapcsolódik, szóval elég gyors.
Youtube-on hallgattam még csak zenét, majd beteszek valami tömörítetlent PowerAmpba. Jövő hét közepe fele már több tapasztalat lesz, írok még ha valakit érdekel.Egyelőre a simogatós, csiptetős kezelés megszokást igényel, illetve kicsit nyomta a jobb fülemet, de az a végére jobb lett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megújult a PROHARDVER!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leila teszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OpenWRT topic
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA A2000 Ada -8GB-, 64GB , 1TB NVMe, Magyar vil bill
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest