Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- iPhone topik
-
Mobilarena
Folytatás a teszthez kapcsolódó topikban: Vernee Thor - mondhatni isteni
Aktív témák
-
smithsys
senior tag
Valaki nemrég kérdezett a készülék hangzásvilágáról fülessel.
Nos 3 versenyzővel teszteltem fülhalgató hangzásjavítás illetve térhangzás mindhárom esetben kikapcsolva, mert ha ez nem teszitek meg, akkor szerintem visítva fogjátok megtaposni a készüléket!
1. Sennheiser cx200 (agybadugós), a hangot lehet hallani rajta, illetve felismerhető a zene, röviden ennyi. Se dinamika se mély se magas, viszont van egy jó adag összemosott közép.
2. Andoer LH811 (kínai bluetooth csoda) itt már van valami dinamika, a magasak és a középtartomány is jobban szól, a mély egy kicsit kevés, illetve érezhető némi dobozhang jelleg.
3. Karson KHD11V. No itt helyére kerül minden! Amit ebből a telefonból ki lehet hozni azt ez a cucc megcsinálja. Minden hang a helyén, szépen tisztán szól, a dinamika nekem egy kicsit kevés, de ez nyilván azért van mert ezt a fejhallgatót nem igazán tudja meghajtani egy teló. Kár hogy ez a füles 30 éve nem beszerezhető.
Tehát egy jó fülessel nincs rossz hangja a készüléknek.
Aktív témák
- iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4383, 100% Akkumulátor
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 1 TB Gar!
- 27% - MSI MAG 321UPX OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4384
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest