Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- iPhone topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
gadolinium
újonc
Üdvözlet minden jelenlegi és leendő véradónak!
Én 21-szer voltam, de csak 19 van meg az igazolványban, mert nem mindig volt nálam.. Eddig még semmi gondom nem volt, nopersze mindig ittam előtte eleget. A Karolina úton szoktam ''adakozni'', de még kollegista koromban kezdtem a Budaörsi koleszban. Aztán volt egy év szünetem egy hepatitises eset miatt, mert az egész emeletet beoltották, és úgy nem lehetett adni. Csak azt tudom mondani, hogy mindenki próbálja ki, legfeljebb ha nem bírja a látványt, ne nézzen oda. (én direkt nézem, szerintem kicsit mazochista vagyok:))
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MikroTik RB962UiGS-5HacT2HnT- hAP ac RouterBoard
- PS Vita 2000 japán dobozos újszerű állapot, új aksi, 16 GB Sony, 256 GB SD kártya
- SZÉP ÉS OLCSÓ! 100% akku és csak 6 hónapos, iPhone 16e 128GB AZONNAL! - Space Black! 159.990Ft
- Jura Ena 8 kávégép
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 10700 / 32GB DDR4 / RX 6700XT 12GB / 512 SSD + 1TB HDD
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest