- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Duck663
őstag
Akkor ezek alapján a VRR problémáira lesz megoldás.
FRTC nagyon rosszul működik? Kipróbáltad egyáltalán? TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK! Mintha vsync lenne, csak tetszőlegesen megválasztott célfrissítéssel! Kipróbáltam!!! Talán nem ártana ha tesztelnéd te is.
"mert az koncepcióból nem foglalkozik olyan dolgokkal, mint a képkockák egyenletes megjelenítése." pont ez az, hogy DE! Amíg van kraft a GPU-ban, addig a célzott frissítésen fog működni. Alatta meg amit bír a GPU, de ez a vsync esetén is így van, csak addig tud a fix képfrissítésen frissíteni, amíg tudja tartani az adott tempót.
A chill-t hagyjuk már, nem is működik antilag mellett. Jobb módszer, amit nem lehet aktiválni, na az aztán a jobb módszer... Egyébként FRTC működésével mindig is sokkal elégedettebb voltam, mint a chillel. Nem igazán érdekel, hogy papíron mi a jobb, az érdekel, amit tapasztalok. -
Duck663
őstag
Én inkább arról érdeklődtem volna, az első hsz-ban jelzetten túl, hogy milyen stúdiók érdeklődnek a technológia iránt és milyen már korábban megjelent, játékban van esély/remény a FSR3 és az képgenerálás megjelenésére.
Illetve arról is érdeklődtem volna, hogy a VRR melletti problémára lesz-e megoldás, továbbá, hogy az FRTC használatát miért nem helyezik előtérbe, amikor a képgenerálás alatt kifejezetten hatékony, stabilitásnövelés érhető el vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- OLED monitor topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Corsair MP700 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest