Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
Nagyon jó hasonlat volt, *loptam
Engem az x+1.-ik affiliate programok (VPN, webshop akciók) reklámozásai sokkal inkább bosszantanak. Értem én, hogy valamiből élni kell a nézettség mellett, de már az 'őszintébb' youtuberek is nyomják ezerrel
Erre a játékra kiváncsi leszek, remélhetőleg nem jut a Tom Clancy's Rainbow Six Extraction sorsára...
-
homerhamm
addikt
Amúgy a játék pályái full másolás más Ubi játékokból, vagy ezek "egyedi" pályák?
-
pRoject22
őstag
Nálam a borzalmas TTK miatt bukott meg, nem értem miért kell egy arena shooterbe beleerőltetni egy Warzone körüli TTK-t
-
-
ridiculous
aktív tag
A legutóbbi béta közben belenéztem pár live - ba. Volt olyan aki folyomatosan azt mondogatta hogy ez nagyon jó ez nagyon smooth és hogy ez lesz a legjobb shooter ha megjelenik. Nem keveset költhetett Ubi reklámra, mert az összes külföldi streamer úgy felsz*pta a játékot hogy azt már kellemetlen volt nézni.
-
wjbhbdux
veterán
Én nem figyelnék oda a youtuberekre ennél a játéknál, már az alphánál is ilyen 20 subscriberes akárkiket is partnereknek választottak ubiék, gyakorlatilag minden reklámnak tekinthető róla és senki se fogja leszólni. Konkrétan egy youtuber sereg könyörgött a fórumokban meg redditen, hogy adják már ki az elmúlt hónapokban és majd beindul a karrierjük..
-
k-adi
nagyúr
Pár videót néztem róla, a bétáról a youtuberek jókat mondtak... meglátjuk mi lesz belőle
-
homerhamm
addikt
Már a Skull&Bones esetében is kaptunk végleges megjelenési dátumot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Sorozatok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okos Otthon / Smart Home
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged