- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Eljott az ideje a "kedvenc" pixel 6 cserejere. Vegig szivtam vele a elmult 2 evet , most par honaja lehetett vele vegre telefonalni vowifin ugy hoyg csak 3 naponta kellett ujrainditani. de most megint kiakasztot egy Heygi tura alkalmaval ahol mindenkinek volt mindenfele kapcsolata csak en neztem mint maci a moziban. Pixel 8-at neztem ki mivel itthon meg olcsobb is mint ahonan eddig vettem az UK storebol. A kerdesem az hogy azzal vannak hasonlo nyugok mint a Pixel 6al voltak a kezdetektol. Nincs 5G , Vodafonon nincs esim, Megyeszekhely szelen elek de vodafone szabadban nem mukodik csak a lakasban vowifivel, de azzal is heti reset mert csak sms-t kapok hivasokrol par nap utan. Parom Xiaomi 10T-je vigan mukodik mindenhol ahol a pixel 6 szivatott.
- Alzarol vennem, van rendes garancia kezeles?
- 8a-tol jobb kamerailag?
- A 8-ason van vowifi gyarilag mokolas nelkul?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest