- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Apollyon #260 üzenetére
"...van lehetőséged rendesen enni ha akarsz, egyelőre."
Igen, nekem és neked valóban, de ne menjünk el az afrikai éhezőkig ahol ezrével halnak éhen a gyerekek, csak gondolj a magyar kisnyugdíjasokra. Biztos sokan vannak akik nem azért esznek s-budget termékeket, meg csirkefarhátat mert nem tudnak jobbat elképzelni.
Nem kérdés, az egészséges élelmiszer (főleg ha változatosan is akarsz étkezni) drága. Gondolj csak a halra. Én baromira szeretem pl. a pisztrángot meg a lazacot és nagyon egészséges is de ez sokaknak nem választás kérdése.
Másrészről vannak a jómódú emberek akik naponta mennek a mekibe és zabálják a gyorskajákat és a körmös pacalt. Nekik minden lehetőségük meg van az egészséges életre még sem teszik.
Ma glóbuszunkon "csodabogár" számba megy az egészségesen táplálkozó ember és kb. annyi esélye van ezen változtatni, mint mikor a greenpeace egy gumicsónakkal akar megállítani egy százezer tonnás tankert.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bevallom, szoktam hetente többször is Youtube vagy Facebook short videókat nézni. Szórakoztatóak.Ma szembe jött velem a...
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mobilinternet
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gitáros topic
- Facebook és Messenger
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB, 256GB+1TB, Win10) Csere/Beszámítás!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest