- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Netfone
Aktív témák
-
-
Mosqu!to
addikt
naszóval:
PodMAN: van 1 kis gond, 2035mhz-nél az fsb, és a szorzó is megakad ezen az álláson ahol vagyok jelenleg, ha szorzót nyomom feljebb kihal, ha fsb-t kihal. fsb sehogyan sem megy még 190mhz-n sem, akkor sem ha 10-es a szorzó, de ha fsb-t leveszem akkor megy a szorzó. hwsw-n találtam embert (Templomegere) vele próbálom majd meg letárgyalni valahogy. de 5000ft-t télleg nem ér meg, akkor inkább lefizetem picit a hertásokat és kicserélik CAS 2.X re
Dirtyz: majd felkeresem az embert, de leeht tud segíteni a mostani ember is -
Mosqu!to
addikt
naszóval:
van énnéköm az aláírásomban olvasható alaplapom, és sajnos CAS 1.1 -es, ami annyit tesz hogy nemhivatalosan sem támogatja a 200mhz fsb-t. 185 felett 1xűen meghal. hallottam én 1 úgynevezett vdd mod-ról, ami annyit tesz hogy a csipszet több fesz-t kap, ezáltal engedi a magasabb fsb-t is.
tudna valaki segíteni hogy csináljam? hallott már erről valaki részletesebben?
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest