Új hozzászólás Aktív témák
-
end73
aktív tag
Forinál az igazság szerintem, mivel a lentebb leírtakat tapasztaltam én is.
Van a ''polcomon'' AW8-MAX és P5WD2-P is... A 630-asom az Abitban max 15*285 ugyan ez a proc és egyéb cussosok az ASUS-ban 15*330-on [link] rohangászik.Vmint ugyan ezt tapasztaltam Celeron D-vel, hogy 19*195volt a max Abittal, még Asussal 19*237
[link]
Abitról nincsen screen, mivel az eredmény fos lett az asus lapban produkáltakhoz képest.
EE procit még nem volt alkalmampróbálni, de fix h ugyan ez lenne a szitu....
[Szerkesztve]
-
westlake
félisten
koszi.. mondjuk ennek a dolognak nem latom sok ertelmet, de az utolso mondatod legalabb felviditott.. foleg, a ''de ettől még becsülöm a jelenlegi, Passatomat.'' resz..
remelem azert tudod, hogy mire celzok ezzel
(szerintem a passat ele nem kell vesszot rakni.. vagy igen?) -
Fori23
őstag
Természetesen egy chip nem gondoja sehogy, csak az AW-8-nál alkalmazott megoldás erre elég. Ha jól emlékszem kompival sem tudott a tesztben 280-nál többet a lap, pedig a proci 4.6GHz-en már nem akadály.
Brasilnak P5WD2-P-je van.
A többiben egyetértünk:
1-pénz
2-szerencse
Ez csak egy feltevés volt, ami egybevág a lap tulajainak leírásaiból, tesztjeiből. -
Fori23
őstag
Ez a 955X chipset, 1066FSB támogatása. Amikor beletetted az EE-t, az nem a 200FSB tuningja, hanem alapbeállítás, mint ahogy a 200FSB sem a ''D'' cerka 133FSB-jének a tuningja. Tehát a chipset alapból alkalmazza:
FSB/PCI-E/PCI: 266/100/33.3-as beállítást, ugyanúgy mint
200/100/33.3 és
133/100/33.3 mindenféle bizonytalan fixáló hókusz-pókusz nélkül.
Valami mégis van benne, de talán úgy gondolták, hogy a többit az alaplap-gyártókra bízzák. Ahogy nézegettem, a lapotok 270-280FSB-nél dől ki /gondolom a konfigban lévő hardverektől függően/, ha a gondolatmenetem helyes, akkor 266+70/-80->336-346FSB között lesz vége az EE prociddal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest