- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Kamera engem mondjuk nem érdekelt annyira, arra panaszkodtak többen, pattanjon nekem egyből a rendszer, ne dadogjon, vajsima működésben még többet segített pl 144hz több modelljeiknél. Amire én használtam szuper volt, mindenkinek mások az igényeik. Egy bugot vettem talán észre, hogy feloldásnál néha 1-2mp-ig ott maradt a kijelzőn az ujjlenyomat ikon, se ezt is nagyon ritkán vettem észre. Azt is ki lehetne mondjuk kapcsolni ha tudná szoftveresen. Volte, wovifi kapcsoló hianyozott még. Más hibát vagy bugot én speciel nem tudok felsorolni. De igen, összeségében 2 honapot kell várni a securityre + az azt tartalmazó egyéb hibajavítasokra, és már több mint 8 hónap késésnél jár a 13 droid.
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
Szerintem addig nem szedik össze magukat míg au EU nem kényszerítí a gyártókat. Bár a moto ki fogja adni az android főverzió frissítéseket amiket beigértek csak 2030-ban. Akinek a havi security és egyéb javitásokra áll a czerka az továbbra se vasároljon motorolát. A telefonjaik amúgy nekem eddig mindig hibátlanok voltak, leszámitva egy két szoftveres újitást amit hianyoltam a friss androdiokból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hyundai, Kia topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tervező és alkalmazott grafikai beszélgetős topic
- Külpolitika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...