Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandit21
addikt
válasz
Bandit21 #21626 üzenetére
Szétkaptam, volt benne por rendesen, kiszedtem, ecsettel ronggyal (orrszívó csövével a kondik körül is) portalanítottam, a venti kupakja gumi volt a matrica alatt, oda ment szilikon zsír, minden vissza, most csöndben van) A 3x4 csavarból 1 eltűnt, ami a házhoz rögzíti... Ez van. Meg ugye a garis matricát így kinyírtam, tehát ha véletlen megint beszarik és az fsp jófej lenne és 5 év + 2 hónaposan adott volna rá valamit (ezt nem tudom honnan szedem naív vagyok) akkor a sérült csavarmatrica miatt már biztos buktam ezt.
Nem tudom aktív-e a ventije, ebéd után próbálom fingatni a gépet és hallgatni surrog-e újra. Mert most tök csöndben van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vírusirtó topic
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Napelem
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autószerelők, autószerelés
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest