- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- Youtube Prémium és ChatGPT
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterful87
senior tag
Csak azt nem tudom, hogy hova kéne egy olyan elosztót beiktatni?
Van a kábelmodem, meg a router, mindkettőnek kapcsolóüzemű tápja van, összeköti őket egy rövid LAN kábel, meg a routerből megy kifelé 4 vezeték a gépek felé! Ha a routertől indul ki a baj, akkor az végigküldi a 4 vezetéken, ezt a 4 vezetéket kéne túlfeszes konnektorba dugnom, nem?
Akkor a kliens gépeknél kéne egy olyan elosztó, amibe belemegy a saját LAN kábele is, meg persze arról kapná a gép is az áramot? Vagy van olyan elosztó, amit a router mellé tehetek, és mind a 4 vezetéket képes bebiztosítani? Tehát 4 db RJ45 be, meg 4 db RJ45 ki?
Érdekesség, hogy a kábelmodemnek kutya baja, tehát a WAN-ra nem érkezett meg a túlfesz, csak a LAN-ra ment ki!Az alaplap+proc+memória+VGA kombó le lett tesztelve ugye egy random táppal, azzal tökéletesen futott. Most betettem egy CHIEFTEC iArena 400W GPA-400S8 tápot, és azzal is remekül megy, rádugtam az SSD-t is az OS-sel, gond nélkül üzemel!
Az világos, hogy elpukkant az alaplapon a LAN1, a BIOSban rámentem a hálózatfelderítésre, lefutott, nem talált semmit, pedig azt hittem, hogy majd ettől összeomlik a BIOS! Aztán letiltottam a LAN1-et, de ugyanúgy állandóan világít a piros, és a sárga LED!Ha ide beteszem a VX450-et, akkor semmi se indul el, és ugyanennek a LAN1-nek a két LED-je villog, és a hangkivezetésen is ilyen periodikus zavar van!
Hogy egy működő gépbe próbáljam ki a VX450-et az ezek után következik! Bízok benne, hogy a tápban nincs baj, és nem fogja kinyírni a gépet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
- Mini-ITX
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Bittorrent topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest