Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
féldekás
aktív tag
válasz
RoyalAirForc #50 üzenetére
Értem, gondolom ha valaki feljelentést tesz, akkor utánajárnak, lekérik a cellainformációkat és úgy kiderül akkor anélkül, hogy ez engem érintene.
-
féldekás
aktív tag
Beszéltem én is az ügyfélszolgálattal, nem igazán tudnak csinálni semmit.
Roaming letiltása az ügyintéző szerint nem oldja meg a dolgot.
Bár én sajnos azt tapasztaltam, hogy annyira nem volt képben, mint tomboy84 esetében.
Legalábbis azt kezdte el magyarázni, hogy ne adjak ki semmilyen adatot, ha hívnak, de ugye nem erről volt szó elsősorban, hanem arról, hogy aki engem hívott az a személy is károsultja volt ennek a dolognak.
Elkérték annak a számát, aki az állította hogy hívtam és visszahívott. Más lényeges dolog nem történt.
Szerintem az NMHH részére maximum egy sima bejelentést lehet tenni, de sablon szövegen kívül nem igazán számítanék másra.
Reménykedek abban, hogy lehetőleg minél kevesebbeknek lesz gondja abból, hogy a telefonszámát használják. -
féldekás
aktív tag
Az mondjuk elég durva, hogy 10 hívás is volt egy nap alatt.
Tegnap még nem sikerült sort kerítenem az ügyfélszolgálat felhívására, de ma beütemezem.
Roaming letiltását nem kérted?
Ma volt megint 1 hívásom, de ezt már nem vettem fel, 3 percen belül 3-szor hívott ua. a szám. Egyelőre kerültem a nem ismert számok felvételét, aztán ma meglátom mit mondanak, de gondolom hasonlót mint neked is. -
féldekás
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos nálam újra előjött ez a dolog. Ugye még decemberben volt 3 ilyen hívásom, hogy kerestem őket(valójában nem), és emiatt visszahívtak.
Tegnap volt 2 belföldi számról bejövő hívásom(egyik 20-as, másik 30-as), mindkettőt felvettem, az egyiknél némi nem azonosítható zajt hallottam, majd leraktam, a másik esetén német szavakat hallottam a háttérből, majd leraktam.
A két belföldi hívás között pedig egy román számról kerestek, ezt nem vettem fel.
Ez a 3 hívás kb. 2 órás intervallumban érkezett be.
A mai napon pedig egy 20-as számról hívtak, még a decemberi dologgal egyezően, hogy kerestem és visszahívott, így megemlítettem neki a csalást, mert mostmár tudom miről van szó.
Érdemes lehet felhívni a szolgáltatót? Roaming letiltása megoldás lehet? Illetve a külföldi bejövő hívásokat is valahogy blokkolnom kellene, mivel úgysem veszem fel őket sosem, ezt igazából fel sem oldanám később sem egy darabig biztosan.
A roaming sem szükséges, amíg nem megyek külföldre. -
féldekás
aktív tag
Sajnos én is kifogtam ezt a visszaélést.
Kb. 2 hete volt egymás után 2 ilyen, illetve a mai napon, hogy elvileg én kerestem őket, emiatt hívtak vissza. Többről nem tudok.
Végigolvasva a topikot sok mindent nem lehet tenni ellene.
Kb. 1 éves a számom Telekomnál(30), számhordozás nem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Last Epoch
- PlayStation 5
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 5K-s monitor a ViewSonic portfóliójából, akár Mac-ekhez is
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest