- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
robing16
csendes tag
Szia!
Rávettem magam, hogy vegyek egy eredetit, most, ha mindent leveszem, 3 órát bír ki, semmit sem csinálok rajta
Egy utángyártott aksit resetelni? Elméletileg van benne egy program, ami kommunikál a laptoppal, lehetséges, hogy rosszul másolták le az eredeti akksi programot. -
Domike84
csendes tag
Hali!
Én is kíváncsian várom milyen megoldást fogsz kapni!
3 hete hasonló problémával küzdök egy Toshiba Satellite L30-134-el.
2200mAh akku volt benne most rendeltem bele egy 4300mAh-os akkut és nálam is ez a hiba. E-bay-ről van a cumó állítólag "gyári". beraktam a gépbe elkezd tölteni 13 perc után nekem is csak villog.A következőket javasolták és már mindent próbáltam de semmi javulás:
1. Bios frissítés
2. tölteni kb. 48 órát aztán fullra lemeríteni (ez érdekes mivel nem tölti, de azért meg csináltam)
3. Nagyobb adapter használata (19V 3,42A 65W helyett 19V 4A 90W)Amit tanácsoltak még bár nem tudom ki foglalkozik ilyen dologgal:
Akkuban is van vmi vezérlő elektronika és azt kellene resetelni. Most próbálok találni vkit aki ezt meg tudja csinálni.Ha előrébb jutok írok ez ügyben, vagy ha Te tudsz vmit dobj egy privit légyszi
Üdv
D -
robing16
csendes tag
Sziasztok!
Egy érdekes élményben volt részem, mely már idegesítésbe ment át.
Van egy Toshiba Satellite A300-144 típusú Laptopom, ami jelenleg másfél éves. Szeptember környékén lesz 2-dik szülinapja, de az akkumulátora nemrég 10 percet sem bírt.
Az akkumulátor PA3534U-1BRS típusú 4000mAh-ás volt. Az interneten GOOGLE a barátom volt, és mutatott egy nagyszerű akksit. 7800mAh-ás akkumulátorról volt szó, amit mindenféleképpen ki akartam próbálni, mivel a gyári ideje kb 2:30 perc környékén volt, és most talán a duplája lett volna.
Elmentem megvenni az akksit, nagy boldogságban hazavittem, és beraktam a gépbe. Máris mondom, utángyártott akkumulátorról van szó, és sajnos a Windows-om kijelezte, hogy ismeretlen töltési mennyiség. Arról van szó, hogy az akksinak van egy panel-je ami figyeli a cellák működését. Mivel ez 9cella nemsokban külömbözik a többitől. Úgy néz ki, hogy a laptop nem érzékeli az akkumulátoromat, ám, ha kihúzom a hálózati tápellátásból máris megy tovább Akksiról.
Amikor otthagyom tölteni, kb 10 perc múlva az akkumulátor jelző LED villogni kezd. Ez akkor van, mikor az akksi le van merülve, és be akarom kapcsolni a gépet. Ekkor szokott villogni. Sajnálattal vittem vissza a boltba, ahol kipróbáltuk ugyanilyen akksival, és ugyanez volt a baja..
Majd mondta a srác, hogy próbáljuk meg 4000-essel, hogy azzal mit csinál a laptop. Betettük, ment a gép, és a csávó szó nélkül kihúzta a tápot, le is ált a gép Windows futás közben. Visszakapcsolva ott is azt jelezte ki, hogy ismeretlen töltésmennyiség.
Mivel szétszedtem a régi akksit, és kicseréltem mérgemben a cellát, mikor ott újra összeraktam, kijelezte, hogy a cella 19%-kos, ami azt jelenti, hogy a laptopnak nem lehet baja.
De mondtak még egy ötletet. BIOS frissítés. Nemrég 2.40 ről 4.00-ra frissítettem a bioszt, nem halt meg a gépem, így holnap, azaz Kedd-en megyek vissza a boltba, és megkérem a srácokat, hogy rakjuk beke újra az akkumulátort.
Nem hiszem, hogy BIOS függő lenne az utángyártott akksi használata, mivel az eredeti 4000-es akksi, ami gyári Toshiba, többe kerül, mint a 7800mAh-ás akksi, amit kinéztem. Gondolom az meg pláne, hogy a Toshiba nem gyárt 7800mAh-ás akksit...
Valakinek lenne valamilyen ötlete? Már tanácstalan vagyok
Köszi előre is.
Üdv.
robing16
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- L14 Gen3 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 5675U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Ideapad3 Ryzen3-3250 MAGYAR Billentyű IPS FHD 12gb ram 256 ssd windows11
- PIROS Lenovo Ideapad Ryzen3-3250 IPS FHD 8gb ram 512gb ssd windows11
- Lenovo YOGA L13 Gen2 / Intel i7-1165G7 / 16gb ddr5 / 500gb ssd / FHD TOUCH / Ceruza / windows11
- Lenovo ThinkPad L390 / Intel Core i3 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD lcd /Windows 11
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest