Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Aktív témák
-
maniac
senior tag
Igen, ez egy erdekes dolog volt a TR-n. En szerintem semmi kozuk nincsen hozza. Most nem azert, de ilyen alapon az osszes radiot betiltatnam, mert mar az idegemre mennek ezek a karacsonyi dalok, az, hogy a sok gumiember meg nyomja a rizsat hogy jaj milyen szep, es mennyire orulunk a karacsonynak es stb. Miert nem mondhatja ki egy radioban egy ember az ellenvelemenyet. Az hogy ''kiirtanam az osszes keresztenyt'' valoban lehet hogy kicsit utos, de mit szoljunk ahhoz mikor zsidoznak, ciganyoznak stb. a radioban? Na jo, mikor zsidozas van akkor egybol nagy kozfelhaborodas stb, de a ciganyozasnal, csak a ciganyok hangadoi azok akik felhaborodnak, az atlagembert meg nem erdekli, vagy o is ciganyozik egy sort. Az igazat megvalva most nem errol akartam beszelni, igy masnaposan, hanem arrol, hogy egyszeruen ha szabad orszagban elunk, es ugyebar szolasszabadsag van, akkor mi a l*****ert nem mondhatjak meg azt hogy igenis gyulolik a karacsonyt, es igenis kiirtanak a keresztenyeket. Most nem azert de hany kereszteny el a Foldon, vagy csak itt M.o-n? Asszem hogy joval tobb mint 50%. Na most nagyon nagy fenyegetes volt stb. Tenyleg fellehetnenek haborodva ezen a kereszteny emberek, hogy vallasi alapon megkulonboztetik, es raadasul megfenyegettek oket stb. En szemely szerint megvagyok keresztelve, de gyulolom az egyhazat, es a kepmutato ''hithu'' embereket, akik az egeszet tomegmanipulalasra, penzszerzesre, haborura stb hasznaljak fel. Es az a problema hogy nincsen elterjedve olyan vallas, amelyet nem hasznalnanak fol a predikatorok a sajat celjaikra. En szemely szerint nem igy fogalmaztam volna meg a dolgot. Nem kell megolni/kiirtani az osszes keresztenyt. Bekenhagyni oket, majd egyszer rajonnek hogy ok is tevedtek, vagy ha eletukben nem akkor majd a fold alatt fekve. Gondolkodasra kell sarkallni oket, es a vallasi vezetoket, akik pedig az egeszet tomegmanipulaciora hasznaljak, na oket kellene kiirtani, aztan johetnek azok akik az egeszet csak meggazdagodasra hasznaljak fel, ugy hogy ok kozben nem is gyakoroljak ezt. De a legegyszerubb ha betiltanak a karacsonyt, es az osszes unnepet ami kereszteny, vagy vallashoz kapcsolodik. Nem lennenek ilyen problemak az biztos, max a vallasos emberek tartanak meg, es ok sem idegeskednenek stb, mert minnel ''csendesebben'' kellene megtartaniuk, a pinceben. Akkor tenyleg a szeretet unnepe lenne, az egesz. Na szoval aki ertette amit mondtam, az tegnap biztos ivott. En szemely szerint nem tudom mit akartam irni ... :t
Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Programozás topic
- Konzol Screenshot
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- 215 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- Intel Core i3-8100/ i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest