Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Q3 pedig szép egy jó konfigfájllal (én úgy nézek demókat), csak ahhoz ugye kéne egy normális VGA is, aminek nem ismeretlen az FSAA meg az AF... :D
-
fLeSs
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Q3-ról beszéltem, de 1ébként sztem ha lebutítanád az UT-t, abban is tutira sokkal jobban játszanál, csak meg kell szokni. Én fél évig szoktattam magamat a butított Q3-hoz, mára pedig nem is tudnék máshogy jáccani vele.
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
Alvin_ti4200
üzenetére
Nekem se, bár ott nincsenek is zavaró dolgok esetleg a coronas-t lehetne leszedni, de én nem butítok benne semmit ill. akkor butítootam, amikor még demo-val játszottam 233-as Cyrix-al 32MB-rammal és 4MB-os S3Virgáccsal ekkor bizony butítootam nem is kveset softverben ment medium grafikán multitexture leszedve, decals leszedve, medium minnőség 400*300-as ablak, de ez ugye kényszerből volt :))
-
anaqer
veterán
Quake-et köszönöm én is, sajnos az aimem nagyon szélnek szaladt ET-vel ( na jó, neten soha nem is volt :D ). Érdekes, hogy ET-ben és CPMA-ban kevésbé zavar a ping, gondolom jobb hálókódot használnak...
UT fent van, és próbálom úgy igazítani, hogy ráérjek.
Nos, fegyverek... legfőbb gondom, hogy feleslegesnek tűnik néhány... pl. a flak másodlagos tüzelése meg a rakéta másodlagosa kb. ugyanaz. Van némi különbség, de szerintem nem annyi, hogy megérje váltogatni, plusz egy attack gomb, stb. Ugyanez áll az ASMD - sniper párra is, egyszerűen kár két fegyvert csinálni amikor egy (railgun) is megteszi. A machinegun másodlagosa és elsődlegese között szintén nüansznyi a különbség, a szimpla enforcer másodlagosa semmit nem ér, annyira szór, tehát azt is lehagyhatták volna. A biorifle jó aknázásra, de a ''nagy genyakupac'' mód megint csak szinte ugyan az, mintha egy gránátot vágnál a képébe. A ripper pattogása engem inkább zavart, mint mandinerre ösztönzött ( főleg, hogy a botok is spammelik vég nélkül ). A chaingun és az impact megint olyan, hogy igazán közelharcra olyan ritkán kerül a sor, hogy arra elég egy fegyver is. Összegezve, a Q3 fegyverei szerintem kevesebb billentyűvel is nagyjából lefedik az alkalmazási módokat ( kivéve akna, az ugye csak TA-ban van ) .
gauntlet = chainsaw, impact hammer
machinegun = machinegun, enforcer
shotgun = flak, alt. dual enforcer
plasma gun = plasma gun
rocket launcher = rocket launcher, alt-ripper
grenade launcher = alt. flak, alt. rocket launcher, alt. biorifle
lightning gun = alt. plasma gun
railgun = ASMD, sniper rifle
[Szerkesztve] -
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Hát velem tuti nem, mert én ma nem voltam, meg tegnap este se sajnos:O
-
Alkarcsont
senior tag
Őöö nemtom ki vel játszottam UT2004-et itt közületek, de nekem nagyon teccet a játék!
-
Alkarcsont
senior tag
Meg nem olyan sok fegyver van, ami alapból kiad hangon csak a Lightninggun és a Rail a Q3-as zenét én is lejjebhalgítom, de az UT-s zene teccik egyszerűen kell bátorságot ad a csatában kell a hangulathoz! (és persze hobbiból játszogatok, nem vagyok pro-gamer, bár még áltsuliban a 97/98-as tanévben én lettem a Duke-bajnok és a számtek tanárt is lealáztam az évvégére)
-
Alkarcsont
senior tag
Én egyszerre több játékkal játszok suliban attól függ melyik gépterembe kerülök Doom2 vagy CS otthon UT, Mohaa, UT2004 egy kis Q3 mert le akartam gyűrni aq3-as haveromat és sikerült is már nem 1x persze ő attól még jobb Bf1942 is faszás szóval nem áltam rá egy játékra soha, bár kétségtelen, hogy az UT az nagyon bejön ezért is vagyok tagja a TT-nek (UT-s klán) Egyébként tisztában vagyok vele, hogy miért jó lebutítani valamit, ezért sincs quake-ben bekapcsolva a lightmap de a többi maxon, hogy minden szép kivehető legyen ne fojjon egybe semmi... Fegyvert nem szeretem elraki, valahogy furcsa az nekem és nem tudok célozni, pedig nem a fegyvert használom célzásra... De pl MoHAA-ban a picsmip levétel is cheat-nek számit...
-
Alkarcsont
senior tag
anaqer kössz az esti quake-ezést akkor holnap vagyis ma UT ha fennvan a gépeden és ráérsz...
-
fLeSs
nagyúr
q3-ban a profikat zavarja a zene, mert nem hallod az ellent, vagy legalább azt, hogy milyen fegyver van nála,
a fegyver látványa is tud zavaró lenni, ez ízlés kérdése, nekem pl a shotgun láccik, így jobban tudok vele célozni, a többi fegyver meg nem.
1ébként ha vki q3-aztik legalább fél éve, akkor már automatice tudja, hogy egy fegyver mikor töltődött fel, belérögzült, R-GO a látványával nem tudna mit kezdeni.
a grafika lebutítása pedig olyan dolog, amit gondolom nem kell elmagyarázni, hogy miért is van/célszerű. -
anaqer
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
CPMA :
[L]http://www.promode.org[/L]
Csak map packokkal együtt van letöltés, az pedig 80+ megás - de ha gondot jelent, rögvest csinálok egy minipakkot. Kicsit olyasmi, mint a QW, de jobb. :) Felőlem játszhatunk bármit, de olyan szerver kell, ahol nem foglalkoznak holmi csip-csup CD keyekkel... :D
[Szerkesztve] -
Alkarcsont
senior tag
Takonyvető: hát ami elsőre is látszik az az, hogy nem távolsági fegyver(persze nem szarunk be ezért közelmegyünk az ellenhez és csak akkor lövünk, ha már látjuk a szeme fehérjét), közelharcban jó persze ívelve messzebre is megy de felhúzva akaármilyen tápos fazont kinyír viszont zászlós játékmódban kiválóan használható menekülés közben zárt területen ha mügénk dobunk vele, vagy a zászlót beteríteni...
Ripper (belező): kiváló fegyver nyakra támadva vele elsődlegessel fejlövést érünk el, mandínerböl is lehet támadni vele... Másodlagos tüzeléssel robbanó korongot lő ez nem pattog és lassabb az újratöltés, ráadásul gyengébb az RPG-nél, de nagyobb a hatósugara és nagyot taszít az embern letszítani az ellent valahonnan kiváló!
Land miner (pókvető UT2004) kicsit emlékeztet engem a ChaosUT-ben lévő Proxymine-ra ez az eszköz védekező fegyver kidobod az aknát ''pókot'' és az megtelepszik, de ha az ellen a közelébe megy akkor aktiválódik ée rátámad majd robban mókás nem :) Nem véletlenül a főbázisban lehet csak hozzájutni, mert ez nem egy offenzív fegyver...
[Szerkesztve] -
Alkarcsont
senior tag
anaqer itt vagy? nézzek server-t?
-
Alkarcsont
senior tag
UT2003-al nem igen játszottam, de maradjunk csak az UT-nál és a Q3-nál hisz ezek a vetélytársak... szóval melyik fegyver nem használható UT-ban? CPMA nem tom mi ez, de f2f-ben q3dm6-on illetve generations-ben vagy instát a q3dm17-en abban benne vagyok, de akkor UT-zünk is :)
-
anaqer
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
CPU = Central Processing Unit, A.K.A ''proci''
Ennek mi köze a művészethez?! :F -
anaqer
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
''Nos, ha én hárdkór gémer lennék, akkor picmip5-el játszanék és mindent lebutítanék, de nem vagyok az.''
Apology accepted. :)
1250 msec-et feelingre is lehet időzíteni, nem kell ahhoz a hangra figyelni ( amúgy éppen a railnek van használható reload feedbackje ). Nem, vagy igen gyengén használható fegyverek listája : biogenya, ripper, pókágyú UT2004-ből, ( UT2003-ra most kapásból nem emlékszem :) ). Pályák... így hirtelen csak a Tempes - Lavagiant - Overlord trió ugrik be ezek közül, az első tényleg jó is, de a másik kettőtől nem estem hanyatt... :(
Na mindegy, szerintem hagyjuk ezt a régi vitát, úgysem fogjuk egymást meggyőzni. Azért ha van kedved, egyszer találkozhatnánk egy CPMA szerveren... ;] -
Alkarcsont
senior tag
anaqer a kedvenced:
''ettől nem csak egy agyatlan gyilkolászás válik a játékból, hanem művészi szintre emelhető a harc!''
És hogy ez mennyire így van idézet tőled:
''Nem volt rossz, de én ezt már nem bírom CPU-val...''
Persze ne vedd kötekedésnek minden jót és sok szép frag-et! -
Alkarcsont
senior tag
-
-
divot
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Pedig megvan a szépsége az állandó védekezésnek is. :D
-
Alkarcsont
senior tag
Néhány jótanács az ONS-játékmódhoz: Mantan lehet szállítani csapattársat, ha rááll a szárnyra! A Powernod-ot gyorsan kell építeni hegeszteni kell Linkgun másodlagossal ha lehet 2-en v. 3-an... Ja és a powernodok között lehet teleportálni így oda csoportosítható az erő, ahova kell, vagy gyorsan használatba vehetjük a pálya másik oldalán hagyott járműveket! Jobb csapatmunka érdekében szerezzetek be mikrofont!
[Szerkesztve] -
divot
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Pedig megvan a szépsége az állandó védekezésnek is. :D
-
divot
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Hát akkor kapja be a server. :P
-
Alkarcsont
senior tag
Nos, ha én hárdkór gémer lennék, akkor picmip5-el játszanék és mindent lebutítanék, de nem vagyok az. Neked szűk az agyad, hogy ha a fegyver látványa 50% leblokkol agykapacitásoból? Igen is fontos a fegyver látványa, mert látom mikor tölt, mikor lőhetek újra, mert ha te pl. nem nézed q3 a fegyvert és csak hang alapján játszol, akkor én előnyben vagyok, mert rail-el hamarabb tudok löni, mintsem a hang (ujratöltés) befejeződik... Zene nem zavaró (legalábbis nekem UT-ban egyátalán Q3-ban esetleg lejjebb veszem, de úgy is TankJR-t adok az enemymodellnek az meg úgy klaffog hogy a pálya másik végéről is hallom hol van)
Mondd már meg nekem, hogy UT mejik fegyvere nem használható gyere és megtanítom neked hogy kell vele bánni! Egy pálya attól mert ötletesen és szépen van megcsinálva attól még nagyon jó pl. DOM-Sesmar DOM-Metaldream CTF-Lavagiant CTF-Fasce AS-Overlord DM-Stalwart DM-Tempest stb stb -
svédcsepp
tag
UT 2003 be lehet még szerezni valahonan? esetleg 2002? Tud valaki download linket?
:F -
anaqer
veterán
Nem volt rossz, de én ezt már nem bírom CPU-val... :(
-
divot
veterán
Engem három győzelem után valaki (vagy valami) átpakolt a kék csapatba. :O
-
szasz
csendes tag
srácok!
köszi a játékot
gratula mindenkinek :C
üdv mindenkinek és további jó hentelést :) -
Sanya
nagyúr
kb 3 perc alatt lejött a hardwiredről
-
Drizzt
nagyúr
Jó lenne ez a játék, csak a soros porton keresztül csatlakoztatott isdn miatt nem az igazi. :O
Ha igazi isdn modemet használnék, akkor lehet, hogy lejjeb menne valamennyivel a ping?
Geri voltam. -
anaqer
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Egy alapvető hibát vétettél az értékelésnél: teljesen rossz szempontokból végezted az összehasonlítást. :)
Multis játékoknál a falakon megjelenő lyukak, a csicsa textúrák és a ''harmicféle fegyver, ami közül öt használható'' - nos, ezek mind egy kalap szamócát sem érnek. Kritizáltad a Quake pályáit, hogy egyhangúak - multiban e téren három dolog döntő jelentőségű: layout, connectivity, focus areas. Zsírmindegy, hogy űrhajónak vagy 3542-ik harcibázis - ha az architektúra változatos harci cselekményekre ad lehetőséget, a főbb területek közötti mozgás többnyire gyors és akadálymentes, de az erős itemeknél kellőképpen veszélyes ( nyílt terep, láva, zsákutca, stb. miatt ), akkor a multi pálya JÓ.
Fegyverek kidolgozása: NEM szempont. Ha Neked van időd és felesleges agykapacitásod az animációkat figyelni, akkor single playert játszol, akárhány bot vagy ember legyen is a pályán. A multi, és főleg a deathmatch NEM erről szól. A player modellek hasonló okokból szintén NEM számítanak, de a ''6 darab'' még erős csúsztatás is - 23 különböző modell van gyárilag, sokukhoz 3-4 különböző skin + CTF színek. Erről ennyit. :D
Q3tourney5 az egyik legócskább pálya - a játékmenet repetitív, a köd csak gimmick de magát az érdekes harcot nem szolgálja, a pálya kicsi és kevés benne a vertikalitás, stb. stb. stb. ( a q3dm6 már jobb valamivel, de szerintem a q3dm13 nyomába sem ér ). Ja, mielőtt elcsöppennél az UT 2004 105 új pályájától, gyorsan vond le belőle azokat, amik az UT2003-ban már voltak...:U:D
Zene - multiban csak zavaró. Az UT zenék is.
Játékmódok... one word : mod support. :U
A kedvencem:
''ettől nem csak egy agyatlan gyilkolászás válik a játékból, hanem művészi szintre emelhető a harc!''
GigaLoL! :DDD -
Thom!
veterán
Lehet hogy én sem hagyom ki. :))
-
Alkarcsont
senior tag

-
Peat;)
veterán
157.181.27.184
pw: phut2004 -ennyi, kedves fórumtársunk szervere!
Favoritesnél jobb klikk és beírod, vagy internetnél is jobb klikk és beírod csak akkor nem jegyzi meg.
Én megyek, MOST! -
divot
veterán
válasz
Alkarcsont
üzenetére
PH! klub. :D
-
divot
veterán
:F
Ha nem lesz meccs, kénytelen leszek Painkillerrel csillapítani a fájdalmaimat.
[Szerkesztve] -
-=V3rthil=-
őstag
Lehet, hogy én is jönnék kicsit! Melyik szerveren? IP-t tudnátok ide írni?
-
divot
veterán
Na mi van? Lesz ma meccs?
-
Bálintosz
senior tag
14perec és lent!
-
Bálintosz
senior tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Én ha megyek sztem a vkk-s ra megyek...
-
divot
veterán
De mikor indul a PH! server? ;]
-
Alkarcsont
senior tag
Állandó serverek:
sysconfigos: 217.27.215.80:9999
VKK-s: 212.52.166.3:7777 jelszó: vkk.hu
és van egy amit konzolba kell írni: open hungs.hu
Ez mind ONS server, a vkk-nak van egy assault servere is, de nem tudom az IP-jét
[Szerkesztve] -
Bálintosz
senior tag
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Hát az eléglassú lehetett... Én a hárdwiredről szedem.(Chello netem van)
-
Bálintosz
senior tag
Ok ok, jön! 55,1kb-al jön. Még 36perc!!
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Nem nincs ott hiba, az összehasonlítás alapja, hogy kb úgy jött ki a q1 a Duke után, mint a Q3 az UT után azzal a különbséggel, hogy 1996-ban fé év míg 1999-ben 2 hét volt a különbség asszem... Q1 és Duke is Single játék multi résszel + párhuzamot lehet vonni még a hangulat között is és ha nem tudnád a Duke-ban volt először csapatos multi rész a neve Duke-Tag volt igaz csak kisérleti jelleggel volt benne és 1 pályán volt játszható...
UT nagyon is egyensújban van és ez leginkább a fegyverekben keresendő mert nagyon jó fegyverek vannak benne! Pörgősnek nemtom miért nem pörgős, talán még nem UT-ztál ááá megvan tudom már mire gondolsz nem lehet benne helyből 100m-t ugrani ja már értem és a rocketjump sem előnyös :U -
divot
veterán
Mikor kezdünk? :P
-
_Volkovy_
nagyúr
válasz
Alkarcsont
üzenetére
Remélem erre nem vársz hasonló hosszúságú választ :D
Jól összeszedted,de jónéhány pontban nem értek veled egyet.A legfőbb:a Quake nagyságát a feeling adja.Pörög a csata,míg az Unreal tetszőleges részében majd' elalszom akkora a pálya ,valahogy nincs egyensúlyban az egész..
A Duke3D-t meg kéretik nem bemutatni.:D
Egyébként tök más játék,mint a Quake1.Semmi közük egymáshoz.A Duke3D alapja a Doom1 motor,csak 1 generációval régebbi:)
Én anno sokkal jobban szerettem a Duke3D-t,aztán mikor megkaparintottam a Quake-et,és kipróbáltam hálóban,a rabja lettem.Ettől függetlenül még ma is szeretem a jó single player fps-eket.
Alapvetően ott a hiba hogy te egy főleg multiban élvezetes játékot hasonlítasz egy single player cucchoz.
Ennyi erővel fogom és összehasonlítom az NBA2003-at a Tiger Woods PGA Tour golfjátékkal..
Az UT2004 hál'istennek Quake3-asodott UT2003.Ráfért.A jó grafikát ötvözték a pörgős játékmenettel.
Általában azok mondják hogy a Quake3 csak egy techdemo,akik nem tudnak vele játszani :D -
Bálintosz
senior tag
Ti a betademoval multiztok? Mert ha igen akkor gyorsan elkezdem szedni!!!:))
-
Alkarcsont
senior tag
Épp ma úgy ebéd után játszottam 3 izzasztó ONS-t a vkk serverén, az volt benne a jó, hogy még nem volt tele lámával, így hogy mindenki tudja mit meg hogyan kell csinálni kész adrenalinpumpa volt a játék nem egyszer volt mikor fordult a mecs aztán vissza jiháááá jó hosszú mecsek voltak... Megnéztem screenshotokat az egyik mecs több mint egy óráig tartott :DD
-
Alkarcsont
senior tag
Jó hosszú lett hehehe ;]
-
Alkarcsont
senior tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
Szvsz az UT régebbi a Q3-nál, de hogy megértsük a quake3 ”népszerűségét” a gyökerekhez kell visszanyúlni, mineksorán más játékokat is érinteni fogok. Előrebocsájtom, hogy mindez amit leíok az én véleményemet tükrözik és ha más is egyetért vele valaki abból az következik, hogy jól gondoltam…
Vágjunk a közepébe: 1996 (vagy 97 olyan régen volt…) megjelenik a quake, de ugyanebben az évben és még a quake elött megjelenik a Duke Nukem 3D (itt fog kitünni kb. ugyanaz a dolog, ami megkölönbözteti az UT-t a q3-tól). Kezdjük a quake-kel: előnyére szóljon, hogy új grafikai megözelítést alkalmaz és a játék teljesen 3dimenziós (vagy mégsem? => a robbanások spriteok voltak). Továbbá, amit a legnagyobb érdemének tartok a kliens-szerver hálózati kapcsolat.
Hátrányai: a grafikai motor (ezt az elöbb előnynek írtam, de ugyanakkor hátrány is). Ez az új technológia igencsak gyerekcipőben van ekkor és az emberünknek igencsak nincs nyaka! De van más is. A pályák nem valami sok fantáziáról tanúskodnak, amihez továbbá hozzájárul a kb. 3 fajta textúra is, ami szintén nem növeli a változatosságot. Visszafejlődés, hogy pl. nem tudunk guggolni, a töltények csak ”porzanak” a falon és nem hagynak nyomot stb. A játék semmilyen feelingel nem rendelkezik, kivéve, ha nem vagyunk mazochisták!
Ezzel szemben a DUKE3D: a grafikai megjelenítés ténleg nem 3d-s, mint ahogy a név is hirdeti, de kit érdekel.
Nagyon jól kidolgozott játékkal állunk szemben: a pályák megpróbálnak ”valós” helyszíneket feldolgozni (na azért ebbe belekerült egy kis űrbázis is), textúrákból legalább 3-4ezer van benne. A feelingről Duke beszólásai gondoskodnak (amihez magyarosítás is készült). Csemegék: falakat robbanthatunk(nem mindenhol, de akkoris),
Lábnyomokat hagyunk a víztől vagyépp a vértől, guggolhatunk, repülheünk és ha pl. shotgunnal belelövünk a falba az nemcsak porzik, hanem nyomot is hagy. Váltözatos fegyverek, amit máshol nem láthattunk (a pisztoly, shotgun, RPG, minigun minden valamirevaló fps-ben megvan), falbomba, csőbomba, fagyasztó, kicsinyítő. Felszedhető cuccok: steroid, jetpack, savcsizmi, holoduke stb. Ez olyan ötletgazdag és kidolgozott játék, hogy nem szabadott volna alulmaradnia. És mégis a quake népszerüsége nőtt, miközben a DUKE3D eltűnt a süjjesztőben, a különböző PC-s újságok túlságosan elfogultak a quake-kel szemben és a sok divatfüggő követi a trendet és nem képes észrevenni mi létezhet a quaken kívül (érdekes).
Jön a quake2 az újságok előre sikernek könyvelik el és valóban sokkal kifinomultabb mint kistestvére volt, de tessék megnézni egy Unrealt (tévedés ne essék én végig vittem több q2-re írt játékot pl. Sin, Kingpin csak éppen a quake2 nem hozott engem lázba). Az Unreal szebb volt a q2-nél és játékélményben is többet hozott nekem, de a történelem megismétlődött és még semminek sincs vége.
Jönnek a hírek: készül a q3 és az UT, játékszaklapok persze most is az id gémével vannak elfoglalva semminek nézve az Epic etalonját. A többit már ismeritek és a játékkal kapcsolatban is elmondtam egy s mást. Csak anyit szeretnék hozzátenni hogy a q3 engine nagyon is jó, mit mi sem bizonyít jobban mint a MoHAA vagy a legújabb q3 motarra épült játék a CoD. A dologhoz hozzátartozik az is, hogy a q3 eredetileg csak az engine mutogatására lett csinálva (ha megsem akkor az id-nek nincs semmilyen mentsége, hogy egy ilyen gyenge játékot kiadott a kezei közül), de a média teljesen be volt zsongva attól a névtől, hogy quake és ezt a játékot preferálta az UT-vel szemben így érthető hogy lehet egy jobb játék mindig a második helyen…
Es hogy szerintem miért is jobb az UT a Q3-nál?
1. ha nincsenek egy játéknak jó, ötletes és változatos pályái az nem is lehet jó játék, q3-ban csak 2 pálya fogott meg egyik a tourney5 mert ennek van hangulata (Uriel pályája) a másik a q3dm6 ezen meg jó játszani, de ezenkívül az összes többi jellegtelen unalmas nem nyújt újat a játék során ellenben UT: hajón, űrhajón,
űrbázison, vonaton, várban, egyiptomban, tengeralatt stb..
2. a jó pályatervezés sem lehet elég, ha nincsenek a pálya hangulatához illő, változatos és hangulatot adó textúrák. UT-ban alapból többfajta pálya van amihez ugye nem lehet ugyanazt a textúrát felhasználni (ezek hiánya szintén rontja a quake3 élvezhetőségét).
3. játékélményt növelhet, ha a fegyreünket több féle módon (legalább 2, de az UT-ben a rohampuskával akár háromféleképpen is végezhetünk célpontunkkal) is elsüthetjük az adott szituációtol függően, ettől nem csak egy agyatlan gyilkolászás válik a játékból, hanem művészi szintre emelhető a harc! És persze a fegyverek is változatosabbak használat szempontjából Flack takonyvető Ripper mind egyedi fegyverek quake-ben agyonracsépelt alap fegyverek vannak
4. ez talán a 3. ponthoz is hozzácsaphattam volna: a fegyverek szépen kidolgozattak és animáltak pl. az rpg-n látjuk mikor betölti a rakétát
5. ugyanez a helyzet a modelleknél, előre össze vannak állítva és van belőlük kb 6db (quake és doomfaszi, csontváz, szem stb) amit azzal fejelnek meg, hogy többnek tűnjön, hogy különböző szinekben rakják elénk: tesék választani! Igaz UT-ben csak 5 féle modell van, de a modellhez külön skinek és a skinekhez is külön fejek vannak...
6. zenék és hangok ezek is elengedhetetlenek egy jó játékhoz, amiket meg is találunk a qukae3-ban csak éppen nem fülbemászó dallamok és hangok kényeztetik dobhártyánkat, hanem kifelyezetten idegesítő zörejeket hallat a program (itt jegyezném meg, hogy az emberünk nyögését díjazom a leg kevésbé broáf.) UT-ben nagyon jók a beszólások és a játékvezető is + a magyarosítás az megasirály!
7. a játékmódok ebben alapból több van UT-ben nincs mit hozzáfűzni tökre egyértelmü
Miért nem UT2003: mert elrontották a fegyvereket (sniper, RPG) a pályákat (UT pályái sokkal jobbak) és a modelleket (elquakesedtek a modellek, szörnyek ilyenek nem emberek, de leginkább a genoboosted modellek irritálnak)
Miért UT2004: Mert visszakerültek a régi vágásu modellek, UT-s zenék Assault és ott az ONS játékmód ami nafgyon lenyűgözött: pörgős és igencsak kell taktika amit kicsit könnyebbé tesz a beépített szövegelő progi (mikrofonhasználat F betüvel) a járművek nem borították fel a játékmenetet kissebb járműveket akár alapfegyverrel is meg lehet aprítani de kapunk egy válról indítható rakétát járművek ellen az AVIL-t Az elgázolástól nem kell félni Scorpion pengéi elől legugolunk, a Manta-t átugorjuk vagy félre dodge-olunk.... Mapok jók a demóban de a teljesben 105-darab lesz belőlük nem ronthatják el mind a 105-öt! -
I_Am
veterán
Gurulunk párat nfs-ben aztán jövünk sztem 8-ra tuti, hogy fent leszünk Viktorral vagy nélküle, de 3-an mi tuti....de sztem Vik is jönni fog.:)
-
divot
veterán
HÁNYTÓL? :O
[Szerkesztve] -
I_Am
veterán
Este mi is jövünk 3-an 4-en minimum, szal gyertek Ti is. Tegnap este mindenki elfogyott tök hamar.
-
sequator
senior tag
hmm, az a baj, h kiszedem, akkor nincs hent meg zúzás, csak bóklászás az üres pályán.(sajna próbáltam otthon öcsémmal ketten, de nincs semmi hangulata) esetleg vegyem le őket novice-ra? akkor lehet őket killelni ezerrel:))
de ha a többség botok kivonását akarja, akkor kiszedem őket (bár nem tartom jó ötletnek) ha zavarnak a botok gyeretek be legalább 16an, akkor nem lesz benn bot:))
Sautia -
Peat;)
veterán
Azé rááll az ''öreg'' keze a játékra:) , nemtudom mennyit szoktál játszani de emlékszem amikor kinyírtál 1szer kétszer DM-ben pár napja... (egyébként rossz pédát mutatsz, én a 19 évemmel még elmegy hogy játszok, de Téged látva még sokáig fogok :D , hány éves is vagy? ,addig bűntudat nélkül hülyülök a gép előtt:) )
-
divot
veterán
Este jövök én is. Kell egy öreg is, akin mindenki jót edzhet... :D Hánykor kezdünk?
-
zso73
veterán
Hali!
Nekem T3 lenne csak becsempésznék egy 2TB-os winyóval felszerelt erőművet!Minimum Ati 9500-al :))
Zso :) -
anaqer
veterán
Én most még nem érek rá, de 2100 után vélhetőleg igen.
-
szasz
csendes tag
Sziasztok,
este lesz játék?
szívesen csatlakoznék (persze, ha lehet) -
mormota
senior tag
mondjatok már valami magyar szarvert, vagy házibarkács cuccot, mert unom már a botokat...:)
157.181.27.184 phut2004 --- ha jól sejtem ez házi szerver, azaz biztos hogy az...
van másik is? -
zsiga667
addikt
Napközben nincs fent senki? Este nem vagyok gépközelben... :O
-
lúzer
veterán
Sziasztok!
azt hogy csináljátok, hogy a bot bukfencezik a levegőben?
szerveren láttam, hogy más csinálja.
vagy engem is így látnak, mikor összetett ugrást csinálok? -
anaqer
veterán
Volt néhány, de az kevésbé hatott meg ( a pancake-en viszont nagyot röhögtem :D ). Tudoooom, nem szép dolog whoreolni a hitscan fegyvereket, elvégre ez nem CamperSnipe, de Q3-ban nagyon megszoktam a railgunt, és itt ugye ez esik hozzá közel ( meg talán az ASMD, de azt valamiért nem szeretem ).
Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Rewards
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Battlefield 6
- AliExpress tapasztalatok
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 12 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest