Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drizzt

nagyúr

Ez naggyon komoly lesz... :D

Cikk az L.A. Timesbol
    Visszanézve, nagy hibát követtem el, amikor gyufát gyújtottam. De csak az egere t akartam kihúzni -
    mondta a megrökönyödött Salt Lake City Hospital orvosainak Eric Tomaszewski. Tomaszewski és homoszexuális partnere,
    Andrew ''Kiki'' Farnum sürg s ellátásra szorult a kórházban miután a szex mellékvágányra szaladt.
    * Benyomtam egy papírcsövet Kiki végbélnyílásán keresztül és beengedtem
    Ragott-
    ot, az egerünket mint ahogy máskor is. Amikor Kiki elelvezett, megpróbáltam kic salni Ragott-ot,
    de most az egyszer nem akart kijönni. Akkor bekukucskáltam a c sövön keresztül és gyufát gyújtottam,
    hátha a fényre ki-jön. A továbbiakban a kórház szóviv je vette át a szót:
    * A gyufa lángja belobbantotta a bélben megszorult leveg t, a lángcsóva meggyújt otta Mr. Tomaszewski
    hajat és az arca súlyos égési sérülést szenvedett. Ragott bundája is meggyulladt és egy,
    a bélben melyebben megszorult leveg t is belobba ntott, aminek eredményeképp Ragott kirepült mint egy ágyúgolyó.
    Tomaszewski más odfokú égési sérülést szenvedett és eltört az orra amikor Ragott belecsapódott az arcába.
    Mr. Farnum elsõ és másodfokú égési sérüléseket szenvedett a végbélnyílásán és a végbelén.
    Az újságíró megjegyzése: 10 legijesztõbb dolog ebben a történetben:
    10. ''Benyomtam egy papírcsövet Kiki végbélnyílásán.....''
    9. ''bekukucskáltam a csövön....'' (ez kb. olyan mintha teleszkóppal néznek a Pok olba!
    Inkább a Napba bámulnék messzelátón keresztül, mint hogy ilyet csináljak!
    )
    8. Szegény Ragott, micsoda kisebbségi érzése lehet azután, hogy kil tték valaki nek a seggéb l!
    7. Nem vagyok benne biztos, de nem hiszem hogy Ragott patyolat tisztán, virágil latúan vágódott
    bele Tomaszewski arcába miután bejárta Kiki ''szerelmi útveszt jét''.
    6. Elgondolkodtató, hogy emberek élnek és virulnak ilyen baromi erej , vulkanik us gazokkal a beleik-ben.
    5. Elgondolkodtató, hogy emberek, nemcsak hogy ilyet m velnek, hanem be is isme rik! Én biztos
    ki-találtam volna egy rült történetet valami félbolond pirománi ás, fenékbebaszós pasiról,
    aki betört a lakásomba és magáévá tett. Akármit csak nem az igazságot!
    4. Els - és másodfokú égési sérülések a segglyukon! Az aranyér kismiska lehet a hhoz képest!
    Kíván-csi vagyok Kiki képes lesz-e valaha is egy jó egészségeset s zarni ezek után! Na és az ég segglyuk szaga!
    Minimum az els öt borzalmas szag ok egyike lehet!
    3. Kiki nev emberek! Nyilvánvalóan ez egy polinéziai szó és a jelentése: idiót a fehér ember,
    aki rág-csálót tesz a fenekébe.
    2. Miféle kórház tart sajtótájékoztatót ilyen témáról???
    1. Ez Salt Lake Cityben történt..... Miféle emberek a mormonok?

Új hozzászólás Aktív témák