Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Aktív témák
-
guess.who
senior tag
''a magas FSB sokat számít.''
Ofkorsz. Én viszont úgy vettem észre, hogy 133-as FSB-vel már elég nehézkesen mennek a procik (az ''egyébről'' nem is szólva), ehhez már válogatni kell -így aztán logikusan jobb az alapból magasabb órajelű, hiszen annál kisebb FSB-emeléssel is eléred ugyanazt az 1.5-1.6 GHz-et. Abban szintén igazad van, hogy a nagyobb FSB/alacsonyabb szorzó jobb, de ebben -az előzővel összevetve- mindenkinek magának kell döntenie. Mert hiába vesz 1.0A-s TuaCerkát, ha nem fogja a deszka, a memória, stb. bírni a 133-as FSBt -vagy esetleg a proci sem...
Ja! Megoldás lehet, ha olyan helyen vásárol, ahol engedik kipróbálni a procit, esetleg ismerős a boltos, s hagy válogatni... Bár ilyen hely nagyon kevés van. :))
Aztán ha egyszer már nem ''olcsó upgrade'' lesz a cél, akkor jöhet a sok AMD-s javaslat. ;] -
guess.who
senior tag
(Tényleg nem értem, mire jó AMD-s rendszereket, mikor a topic indítója világosan leírta, hogy Intele van, s ebben is gondolkodik... Ez valami AMD-s fóbia lehet?! :)
A memória 512 megás határa egy kicsit zavaró, de túlélhető. :)
Szerintem ha nincs túl nagy teljesítményérzékenység -é.: nem kell mindig a legújabb-, akkor még igen hosszú ideig jó lehet ez az összeállítás, az ST6 egy nagyon barátságos, üzembiztos, jó alaplap; a Tualatinos Ceruza meg amúgy is szépen dob majd a teljesítményén... :) Nekem legalábbis bevált. :D
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VGA kibeszélő offtopik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 26
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Logitech z5500 5.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest