Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gejzinho

csendes tag

Sziasztok,
    Hamarosan jönnek hozzám bekötni a UPC Directet (műholdas Digit váltja). Mint új előfizető 3 hónapig a HD csomagot is grátisz megkapom (+ még HBO Max Pak akció ideje alatt rendeltem, így az is jön mellé még negyed évig ingyen :) )
    Kértem hozzá pvr felvevős beltérit is, és itt jön a problémám. az utóbbi napokban kicsit körbejárva a témát, azt olvastam és hallottam hogy a Humax HD-s beltéri nem alkalmas a felvételre, így ez a 2 szolgáltatás (HD-pvr) elvileg egymást kizárja? Vagy az egyiket kapom, vagy a másikat? A UPC-nél erről egy hangot nem szóltak, és sehol nem látom annak nyomát, hogy tájékoztatnák az új előfizetőket hogy aki pvr felvevős beltérit rendel, elesik HD csomag legjobb vételének lehetőségétől. Valahol ez erős ellentmondás.
    Egy 40 colos Full HD tévén (samu ue40es6540) észrevehető a különbség a HD csatornák esetében hogy azt felvevős (Philips?) vagy FHD-s Humax beltérivel fogom és nézem? Esetleg ez a különbség az SD csatornáknál is észrevehető a 2 fajta beltéri esetében?
    Érdemes feláldozni a jobb képminőségért, a felvevés lehetőségét, főleg úgy hogy még egyáltalán nm biztos hogy a 3 próba hónap után majd előfizetek a HD csomagra?
    Igazából már van a házban egy inviteles iptv és azon megvan a felvétel lehetősége, igaz az invitel csak havi 10 órányi műsor felvételére biztosít lehetőséget saját szerverén (külön költség nélkül), de úgy érzem az elég is lehet nekem.
    A Humax HD-s beltéri csak felvételre nem képes, egyéb extrák (adás megállítás, stb) képes?
    Kicsit sok voltam, de hátha valaki végigolvas :) köszönöm :)

Új hozzászólás Aktív témák