Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• 84Zsolt84

csendes tag

Sziasztok, UPC direct illetve jelenleg már Direct One néven futó TV szolgáltatással kapcsolatban szeretnék egy hiba okára rájönni.

Medium HD csomagot használok. Adott két szoba két beltéri, Humax HD és Kaon CO3600 típusok. Teljes egészében a szolgáltató szerelése. 1db parabola 60cm + 1db fej arról megy a két szobában a tv + a kábelek.

A hiba, hogy a HD adások a Kaon CO3600-as beltérivel akadnak, szétesik a kép, vagy narancssárga szöveggel a "nincs jel" feliratot adja.

Az SD hagyományos TV adások azok működnek rendesen ahogy kell mindkét beltérivel.
    Viszont ha a humax HD-t átviszem abba a szobába amelyikben a Kaon-nal nem megy a HD, a humax beltéri az viszi rendesen ahogy kell az összes HD adást.

Ugyanaz a kábelen, a Humax HD 70%+ os jelet ad és 90%+ minőséget.
    A kaon pedig 45%-os jelet lát és 80-85 % os minőséget.

A szolgáltatónál jeleztem, kértem Humax HD beltérit, közölték, hogy azt már nem tudnak küldeni adnak ingyen cserecsomagban egy másik Kaon CO3600-at.
    Megkaptam bekötés/ aktiválás után ugyanaz a probléma van, tehát a HD adások akadnak vagy meg sem jelennek. A jel ezzel is ugyanaz 45% körüli.

Megint szolgáltatót hívtam. ekkor közölték, hogy mert nem is vagyok HD csomagban azért nem jön a HD adás. Elmondtam nekik , hogy a Humaxal a másik szobában meg ebben is tökéletes a HD + a jel is erőssebb sokkal.
    Mondták, hogy mert azokat a hd adásokat biztos máshonnan fogom. :)
    Elfogadtam, leellenőriztem a felhasználói fiókomban igaza volt az ügyfélszolgálatosnak akkor még tényleg csak sima medium tv csomagom volt HD nélkül.

Szóval megint ügyfélszolgálat, átálltam medium HD csomagra.
    eltelt 4 nap és még mindig nincs HD adás a Kaon-nal.

Igazából már én szégyellem megint hívni őket..

Mit lehetne csinálni a kaon-al hogy a HD adások menjenek vele?

Esetleg közületek valaki találkozott már ehhez hasonló problémával?

Új hozzászólás Aktív témák