- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Bluetooth-headsetekről általában
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... objektív szempontok alapján ... " - ez aranyos.
Áruld el kérlek, hogy hogyan lehet egy ilyen témában "objektivitásról" beszélni? Tudom nagyon jól, és tisztában vagyok azzal, hogy vannak akik csak legyintek a hiba hallatán (az más kérdés, hogy lehet azért mert fájna nekik elfogadni, hogy hibás a szeretett telefonjuk, ill. mégsem olyan tökéletes, mint ahogy azt hinni szeretnék), míg sokan - köztük én is - azon a véleményen vannak, hogy ez egy olcsóbb készüléknél sem fér bele.
Nekem nem volt S22-m, de többen is azt állítják (nem én találtam ki), hogy bizony azt is érintette a banános hiba: link1, link2."Máshol nincs." - épp ezért duplán cinkes, hogy a flagship trióból kettő a belépőmodellek szintjét sem ütik meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium 98% akkuval!
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN N4 Cooler Master 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3674, 99% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest