- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
No, a kari 400/500-as alapsebességgel rendelkezik, és 440/540-en még stabil volt a passzív hűtésével.
Aki azt mondja, hogy kap ugyanilyet, annak technikailag igaza van, de azt nyilván senki nem vitatja, hogy kevés olyan kártya van hazánkban, amit valaki személyre szólóan a gyártótól kapott, igaz urak?
Egyébként lett jelentkező a kártyára, szóval a topic ZÁRHATÓ.
Mr.CsiT -
Tommmmka
senior tag
igen elkelt volna de 16-ért ment akkor annyi....
a második példa meg viszonyítás alap volt h. ha 20k egy 9700pro akkor ez közelsem 16k
Röviden ennyi!
offnak vége
ja az az amerikás hozzászólás (topicnyitónak) arra utalt h. attól h. van egy dobozod amin a te neved van és a gigabyte aki küldte neked az rohadtul nem dob semmit a kártya árán
ez max arra jó h. elmondhasd neked a gigabyte küldött karit...
ennyi erővel bemegyek a boltba szeretnék egy 7800gtx-et kisker szól nagyker nagyker ****nak-az meg ******nak h. küldjék a karit akkor ez is végülis nekem jött csak a címzés hiányzik róla -
Mr_Vercetti
őstag
Ehhez már muszáj hozzászólnom.
Azt mondod mutass még egy ilyet... Bemész bármelyik boltba, mindenhol kapsz ugyanolyat.
Teljes mértékben semmit nem számít hogy Tajvanból kaptad a kártyát, ugyanis sz összes onnan való.
Szoval ne kérd hogy '''mutass mégegy ilyet'', mert az összes Giga 9600 ugyanaz mint a tied.
(Ez max neked egyedi, mert te kaptad a gyártótól, (bár ez miatt nem érezném egyedinek, és sztem sokan-sokan mások sem, viszont aki megvenné annak végképp nem lenne egyedi...)
Ha ilyen ''egyediség'' ökörségek miatt szeretnél több pénzt érte, figyeld meg hogy az emberkék előbb mennek el egy kiskerbe és megveszik ott. Ráadásul az mégis bontatlan, vadiúj...(és az is tajvanból származik
Na ennyit az egyediségről.
Amúgy up
[Szerkesztve] -
CaNNa3IS
senior tag
Szevasz
Most akkor ez egy pro v. nem pro kari? (400/600 alap a pro ugyi?) -
Turul
tag
Egy ideig számítottak, most már nem, azért lehetsz te fanatikus. A kártyádnak meg up, bár szeintem is távol van az egyeditől, de biztos akad valaki, aki majd másképp gondolja. Más kérdés, hogy az már a... hogy is mondjam... szánalmas kategória. De legyen inkább IT fanatikus, az jobban hangzik és akkor nincs sértődés se.
-
Dufresne
addikt
Már megbocsáss, de többieknek igaza van, attól még nem egyedi a kártya, hogy egyenesen taiwanból kaptad, mivel itthon a boltban kapható ugyanonnan van, csak 1 kis fuvar is közbejátszott...Persze ha valóban az űrlények tojták volna neked, akkor, de csak akkor lenne benne 1 kis egyediség, de taiwan nem földönkívüli hely
Amúgy ez kb olyan, mintha a hitachi vinyóm idő előtt beszarna, visszaküldeném a gyártónak, majd az újonnan kapottat itt 2-3k-val többért árulnám, csak mert egynesen a gyártótól érkezett, beláthatod, hogy badarság.
Amúgy Up a karinak, esetleg egy Geforce3+kp nemérdekel érte?
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
Sajnálom, hogy ilyen buta vitába kellett keveredned : hozzászólásaid stílusa alapján ennél különb vagy szerintem. Az azonban tényszerű, hogy vannak esetek, mikor valaki
''Tudok X850XT PE-t 12ezeré, vazzeee!! Így meg aggyad a Tied 1Ft-é! '' jellegű hozzászólásokat gyárt és ez sért(het)i mások igazságérzetét, akik - mint Te - felemelik a hangjukat. Esetedben ez még szakmai hozzáértéssel is párosul, ami persze külön jó.
(Az OFF-okat meg felfogom UP-nak, ha már másról nem szólnak..)
üdv:
Mr.CsiT
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
hm. részben igazad van, de azért gondold át picit: ha kapnál (bizonyíthatóan) egy szelet zsíros kenyeret - tegyük fel- az ufóktól, az vajon egy ''normál'' zsíros kenyér lenne-e, amiből kenhetek 300.000-et otthon, vagy egyedi, csak a származása ''jogán''? Érted? Én ezért gondolom ezt különlegesnek.
NEM kell persze egyetértened - lásd a ''véleményszabadság''-os válasz-hsz-em - de én itt most azt az embert keresem, aki Velem együtt egyedinek látja a kártyát azért, ami, ahonnan. Őt majd érdekli. Ha pedig nem, akkor megmarad..
(A burkolt UP-odért meg Köszi)
Mr.CsiT -
Okosfiú:
Az első link alatt elkelt volna 18k-ért is, csak balf@sz volt a tulaj, túl gyorsan meg akart tőle válni. Tehát a 9600XT ér 18k-t.
A 2. link alatt pedig csak engem erősítesz meg, és saját magadból csinálsz bohócot azzal, hogy az általad kiböfögött neviccelj mán 16k egy pro-ért ennyiért a 9600xt-k mennek sőt néha a 9700pro-k állítást rögtön cáfolod is.
És ezennel elnézést kérek a topicnyitótól a sok offért, csak nem bírom elviselni az ostoba embereket és hozzászólásaikat. (Természetesen ez nem a topicnyitóra vonatkozik, de talán ki lehetett találni...)
[Szerkesztve] -
Tsunami
senior tag
Az lehet, de a kártyából van annyi amennyit akarsz, szóval a kártya nem egyedi, csak egyedi módon kaptad. Nem értem ez miért befolyásolja az árát. Ha mondjuk egy limitált szériás hupilila nyákos kártyát kaptál volna, rajta egy ''I Love You'' felirattal, na az tényleg egyedi lenne.
-
MrCsiT
addikt
Goose-T : Szia..
''Ha annyira egyedi'' - mutatnál légyszi MÉG EGY ILYET??
Tiéd a lehetőség, hogy - amennyiben hardware - akár egérpadmintás vasmacskát is meghirdethess a piacon.. de ha kérhetem, ne az én topicomban tedd.
Vicces amit írtál, de ha filmekben gondolkodunk, akkor szerintem ideillő az ''Alkonyattól Pirkadatig''-ból Goorge Cloney mondata : ''Véleményszabadság van, de én sz*rok a Tiédre''
[Szerkesztve] -
Goose-T
veterán
Ha annyira egyedi, akkor tűzd fel zászlórúdra és hordozd körbe a városban feltartva, hogy mindenki lássa. Láttad a Brian életé-t? Ott a lopótökkel és a saruval csináltak hasonló felhajtást. Kb. ennyi hozzáadott értéke van a te kártyádnak is. Ja, egyébként van egy belépőkártya-tartóm, amit Angliában kaptam a HP-től, licitre bocsájtom. Ki ad érte egy ezrest?
Egyedi!
-
MrCsiT
addikt
Tommmmka : ami kimaradt: ''amerikában gyártották'' : akkor beszélhetnél UGYANOLYAN esetről, mint az enyém, ha személyesen NEKED küldte volna a GYÁRTÓ, és ezt igazolni is tudnád - de attól tartok, ez az eset nem áll fent, szóval akkor most mit is hasonlítottál mihez?!
más.. : tetszik az aláírásod
[Szerkesztve] -
MrCsiT
addikt
Ismét itt vagyok, sziasztok. Nézzük sorban:
Tommmmka : szíved joga bármit bármennyiért eladni megvenni: itt PH!-n is demokrácia vanEzzel együtt, ha elolvasnád légyszi az 1-es hsz-t, akkor tudnád az ÉN véleményem a kérdésről...
A #8-as hsz-edre csak annyit, hogy:
a, kérhetném, hogy ami OFFTOPIC, azt OFF-ként írd be?!
b, picit moderáld magad légyszi, nem szeretnék ezzel zavarni egy Moderátort..
(''szal kuss'' miatt..)
Köszönöm.
Yutani:
köszönöm az építő jellegű hozzászólást, öröm volt olvasni. Valóban, az alap problémám az volt, hogy a 9600-as volt 64bites, és az helyett küldtek egy ''Really 128bit'' kártyát
Szóval a Gigabyte-nál ez egy 9600-asnak felel meg.
Holnapra tényleg nem felejtek el 3DMark eredményeket hozni, ígérem..
wipes : lsd. a Yutani-nak írottakat..
ovecs : vicces, ahogy ''minősítetted''..
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
45k volt az ár de a srác lemondta mert nem akart furikázni így rádobtam 5k-t h. leküldje unokatesójával! és tádááám 50k
az a 43 nem 43 hanem 50k ugyanis így tudtam megoldani h. lejöjjön hozzám dunaújba a kari meg h. enyém legyen 5k-val fölélicitáltam az akkor árnak ami 45k volt szal alpból 50+2k a ramhűtés és h. jól tunyigolható!
a másik ittvan 9600xt 16k-ért szal kuss
[link]
itt meg 20k a 9700 pro
[link]
[Szerkesztve] -
Annyiban igazad van, hogy egy 9600Pro-ért sok lehet a 16k, inkább 14k körül alakul az áruk. De:
1. 9600XT-t te nem kapsz itt sem 16k-ért, mert azok még rendre 18-20k körül mozognak a PH-n is, 9700Pro kártyát meg hülye lenen a gazdája 16k-ért odaadni.
2. Ez a kártya nem is 9600Pro, hanem csak sima 9600, ennek megfelelően 13k körül alakul az ára. (Passzív hűtés és TSOPII memória eleve kizárja a 9600Proságot...)
3. Ne dumálj bele feleslegesen senki topicjába. Én sem írom bele a te topicjaidba, hogy azt a nyomorult Asus ál-6800GT kártyádat 3-4 hete 43k-ért vetted (talán itt a fórumon, mindenesetre büszkén hangoztattad), és folyamatosan 55k-ért hírdeted itt a PH-n, így nem rontom az üzleted.
[Szerkesztve] -
Tommmmka
senior tag
neviccelj mán 16k egy pro-ért ennyiért a 9600xt-k mennek sőt néha a 9700pro-k tehát ez több mint vicces ár az egy dolog h. úgy küldték tájvánról de ez annyiban különözik a többitől h. nem boltban vetted hanem küldték nagyjából ennyi...akkor adjam el én is a karimat+10k-ért mert amerikában gyártottak?
-
MrCsiT
addikt
Frekit elfelejtettem otthon megnézni, de ez az a kártya:
[link]
passzív hűtéses, plusz van rajta most elöl hátul 1-1 thermaltake ramhűtő.
A 10000-es ajánlatodról annyit, hogy ezek a karik 16 körül mennek itt PH!-n, ha jól emlékszem, ez meg nem egy ''alap'' kari szerintem, szóval még 16-ért se fogm eladni, nem hogy 10ért. Ha nem jönne jobb ajánlat, akkor megmarad tartaléknak, végül is nagyon elégedett vagyok vele. Azt viszont kérném Tőled, hogy légyszi mutass valakit, akinek maga a gyártó küldött ilyen kártyát, és el is adja 10k-ért, hm?
Mr.CsiT -
KngAlex
tag
Frekiket majd tucc írni?
-
MrCsiT
addikt
UP a Unique-nak
Fanatics Rulez -
MrCsiT
addikt
Sziasztok.
Először is, a kártya történetével kell, hogy kezdjem: vettem egy 9600-as Gigabyte karit, ami nem 128bit-es memóriabusszal volt szerelve, de a dobozra az volt írva, hogy 128 bites a kártya, megreklamáltam Gigabíte-nál, és ők küldték Tajvanról azt a kártyát, amire most ajánlatokat várnék.
Csak igazán jó ár esetén adom el (addig jó tartaléknak)
Gigabyte 9600 Pro 128MB/128bit, passzív hűtéses, kiegészítők nélkül (órajelet holnapra tudok mondani , otthoni gépemben figyel, 3DMark eredményekkel együtt, de én elégedett voltam/vagyok vele..)
Szóval ha valakit érdekel ez a Unique kari, írjon valami jó árat rá
Megvan a csomagolás, amiben megkaptam, szóval tudom bizonyítani, hogy nem humbug a dolog
Mr.CsiT
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Spórolós topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Steam topic
- Dune: Awakening
- Autós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest