- iPhone topik
- Yettel topik
- Kompakt méretben is divat lehet a 2 x 200 megapixel
- Apple Watch
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Google Pixel topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTé
tag
válasz
whisky71
üzenetére
Na eljutottam odáig, ezeket látom :
Sip
Level 0 ........ tehát 0án van felteszem 6ra az a max de nem marad úgy, hogy okézom le vagy mentem el???
Value is 0-255 112 set
Max Vol. 0-160 125 set
Na ezek vannak a value meg a max volumét azt el tudom menteni de a levelnél nem tudok menteni nem értem ???????

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Óra topik
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Yettel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB fekete titán használt, megkímélt 100% akku (140 ciklus)
- Apple Iphone 11 eladó!
- iPhone 14 Pro 128GB + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Karcmentes Fóliás Samsung Galaxy S25 Edge 256GB JETBlack 1OO% ! 9Hó Samsung Jótállás
- ÚJ Bontatlan Dobozos Samsung Galaxy M36 5G 128GB ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Meggyi001