- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic8 Lite - a félig sikerült bűvésztrükk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Dobja a kapszulát és 8000 mAh fölé lő a Honor kompaktja
- One mobilszolgáltatások
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- iPhone topik
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolorado
tag
válasz
HuaweiU8500
üzenetére
Ha gagyi, ha nem, akkor is paraszt dolog az Ulefonetól, hogy a hivatalos oldalukon eredeti faként hirdetik. És nem csak egy elszólás, hanem tényleg úgy van beállítva, mintha igazi fa lenne.
Leszedtem a hátlapot, belül egyértelmű műanyag. Szerintem nincs rálaminálva sem igazi fa, ahhoz túl vékony. Nincs azzal gond, hogy (egyébként meggyőző) fa mintázatú műanyag, csak akkor írják azt...
Olyan kérdésem lenne, hogy aki frissítette a rendszert 6.0-ra, annak is hülye a telefonkönyv? Látszólag egy telefonkönyv van, gyakorlatilag két nagyon hasonló. Az egyik a "névjegyzék" alkalmazás, a másik a híváslistából elérhető "címtár". Ez utóbbi nekem néha egyszerűen hülye. Pötyögöm be a betűket, és nem az annak megfelelő találatokat hozza fel. Egy órája hívtam valakit, akkor hülye volt, most néztem, most éppen működött... Más is tapasztalt ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max Graphite 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite 128GB használt karcmentes 100% új akku 6 hónap garancia
- Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium 512GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB - Silver Shadow - Samsung.hu, 3 év garancia, Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- xBox One x 1Tb lemezes
- LENOVO TABLET 10 (N4100),10.1",WUXGA, 2-IN-1 TABLET,Ceruza,LTE kártya,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meggyi001