- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frozen
addikt
Egyet értek veled , ha meg bírja és szereti a tulaj akkor tartja amíg megy. AZért szerintem elég gáz,hogy valaki hosszú időre tervez a telefonnal amikor kb 1-2 év utána az összesben kipurcan az akku, ha keveset használja az ember akkor elmegy talán 3-4 et ,de olyan észrevehetően hamar lemerül majd mint a húzat.
#56Fall-N Jól mondod.
#57sfdrakex
Én arra probáltam utalni ,hogy ár és teljesítmény arányban nincs akkora eltérés egy 200-300 euros telefon olyan szépen gördülékenyen fut mint meleg kés a vajban... Hiába vesz meg valaki 1500 euroért egy telefont annyival nem tud többet értsd a tudás kb egyforma mind2 vel kb ugyan azok végezhetők el feladatok vagy alkalmazások. Amiért tualjdonképpen fizetsz lényegesen többet -->cserébe kapsz kicsit jobb kamerát ,vagy jobb kijelzőt esetleg valami mást mitn a gyorstöltést vagy a vízálloság és egyéb baromságokat amit igazából lehet nem is használsz és ezt csak azért,hogy kitudják venni az emberek zsebéből a pénzt még akkor is ha pl soha nem is használja a funkciót. Pl a gyorstöltés én minden este feldugom a töltőre igazából szerintem sokan még 100 ból szerintem a 80% szerintem senkit nem nagyon érdekel hogy most 23:00 ra vagy 24:00 ra töltödik fel... De fizetsz érte.... Akkor a vízálloság is kb csak édes vízbe viheted ahova pl én járok fürödni oda telot sem lehet bevinni, oceánba tengerbe megint nem viheted szóval egy tök felesleges dolog de kifizetetik a pluszt amire azt hiszed mennyivel több tudás ,de igazából nem használod lehet soha...
Lehetne még sorolni ,és azt is a nagy prémium gyártok mennyire jól állnak a szervízeléshez hozzá mikor beázzika vízálló alma és a többi.. Persze a belsejébe ott a csík ami jelzi ha vízet kapott és már buktad is a garit hiába vízálló a telóDe hát hiába na akinek drága kell vegye azt. Szerintem az Ulefone jól bele talált a dolgokba ,lehet van töle jobb telefon a piacon ezt senki nem mondta. De azt az árést céloza amivel a legolcsóbbak közé sorolható és ,ha leesik vagy tönkremegy akkor ott a garancia ha pedig lejár vesz az ember még egy másikat bagó pénzért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Gitáros topic
- Autós topik
- Milyen házat vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Elektromos autók - motorok
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Assetto Corsa
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest