Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
-
Viper26
nagyúr
-
Viper26
nagyúr
Nem értem miért nem tudják elengedni a fostos exynost.
Indokolatlan melegedés és merülés már kb most garantált.iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
-
ati3738
aktív tag
válasz forumpista #11 üzenetére
A technika halad, Magyarország sajnos marad. Nem vagyunk tétel sok gyártónak. A Google Pixelnek nem az 5G a legnagyobb hibája de ma már alapnak kéne lenni. Voltam Thaiföldön, pincétől a padlásig 5G!
Forever Young
-
tomboy0013
veterán
Azért mert hivatalosan nem elérhető attól még meg lehet venni. Miért ne lehetne róla írni Én is itthon vettem a 7 Pro-t...
Meg mivan akkor ha nincs 5G? Még az augusztus 20-ai tűzijátékon is tudtam használni a 4G-t kicsi lassulással, de simán tudtam képeket küldeni viber-en meg böngészni is 1 millió ember között. Most azért legyen aktív hogy jobban szopja az akkut meg LTE/4G felirat helyett 5G-t lássak?
Kicsit túllihegik ezt az 5G-s dolgot néhányan.[ Szerkesztve ]
-
forumpista
aktív tag
En csak azt nem ertem, hogy mar szinte a legutolso noname kinai gyarto also polcos termeken is megy itthon az 5g (kiveve huawei de ugye az mas miatt), akkor a googlenek miert jelent ez ekkora megoldhatatlan problemat evek ota…
az ertekesitesrol mar nem is beszelve, helo 2023 van, mar nem kell fizikai boltot nyitni minden orszagban…
[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
Remélem, hogy a P8-as már 5G képes lesz idehaza is, bár bevallom, nekem jó ideig elég lesz a 4G, szóval ez a hiányosság nem dealbreaker nálam (Különösen úgy, hogy a környékemen nem is valami jó az 5G lefedettség jelenleg.)
Remélem olyan szép lekerekített sarkai lesznek, mint amiket a renderképeken láthattunk és akkor lehet be is ruházok egyre. (Sony Xperia 5 V és a sima Pixel 8 közül tervezem választani valamelyiket.)
-
hajbel
addikt
A városi legendákon kívül, hallottál is olyan konkrét esetről, hogy valakinek szétamortizálódott a telepe? Csak mert nekem a tetülassú töltésű s7 telepével voltak gondok, majd 4 évig használtam a gyorstöltéssel a OP6T-t, amivel soha semmi gondom nem volt. A P7 proban nagyon hiányzik ez a feature.
#5Arpi: Mondjuk mert egy német Amazon garancia ezerszer jobb, mint az Alzáz, Emagos?
[ Szerkesztve ]
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
DarkChild
senior tag
Nemrég olvastam valahol, hogy Mo-n azért nem működik az 5G, mert itt már negyedik generációs (n41) frekvencia sáv van használatban, viszont a korábbi Pixelek csak a harmadik generációson (n78) üzemelnek. Elvileg a Pixel 8 már támogatni fogja az n41-et is és akkor itthon is működni fog 5G-n. (Persze ettől még nem biztos, hogy hivatalos úton beszerezhető lesz, de pár helyen - pl. Alza - biztos árulják majd.)
[ Szerkesztve ]
-
natë
nagyúr
Meglepne, ha bármit változna a képalkotás.
-
Arpi
csendes tag
És hivatalosan ez sem lesz kapható Mo-on, ergo felejtsd el az 5G-t.
Nem is értem minek beszélünk olyan telefonokról amelyek nem lesznek kaphatóak itthon.
Vivo, Huawei, Google, Oppo.Létezik élet cél nélkül?
-
szkorhetz
őstag
Azért töltik úgy, mert lassan tölt a telefonjuk.
Amikor rendes gyorstöltős telefonom van, szimplán reggeli alatt rárakom és 20 perc alatt elég a következő napig.
Pixel 7 Pro-t én is este töltöttem, mert tetű lassú, de előtte Oneplus 8T-nek elég volt a fenti 20 perc. Azóta is hiányzik ez a feature. -
hajbel
addikt
Töltési sebességben továbbra sincs előrelépés
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest