- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
Aktív témák
-
Warlock_42
senior tag
Jól tippeltem, ez egy olyan program ami a proxy-kat cserélgeti alattad. Az IP-d ettől nem lesz más, hanem kívülről másnak fog látszani (bár szerintem ezt akarod elérni). Ezzel egy csomó vitzes dolgot lehet csinálni (főleg ha találsz valami egzotikus távoli anonym proxyt amit nem nagyon lehet lenyomozni) de megszívlelendő amit a honlapon írnak:
''SurfAnonymous aims to improve your privacy. not to annoy others.'' -
zsborbas
aktív tag
Ha az megnyugtat hogy csak chatelni szoktam, főleg külföldi ismerősökkel, és fényképeket meg házi videokat cserélgetünk, akkor igen. De annyi ideje szerintem senkinek sincs hogy egész hétvégén rajta lógjon. Én legalábbis max 1-2 órát vagyok fent egész hétvége alatt. Van mit csinálnom a házban, hidd el. A család leköti minden szabad percemet. :)
Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- World of Tanks - MMO
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kuponkunyeráló
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest