Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Loopus
tag
Annyit kibir a kullo, amennyi a Zalman megtartasahoz szukseges. Szinten tapasztalat
, mar tobb mint egy eve tart egy darab az is7-emen egy ugyanilyen bordat. Az viszont igaz, hogy nagyon kis ivben nem lehet hajlitani, mert torik. Amugy meg egyszeru megcsinalni, ket fogo kell hozza (egy csipo, meg egy kupos), egy reszelo, meg egy vonalzo.
Biciklirol nem erdemes leszedni igazabol, mert ha kulon veszel egy kullot (amibol ket lefogato is kijon) az kb 30HUF, ha meg ujra kell kulloztetni a biciklit, az biztos, hogy tobb. -
lord levi
csendes tag
UP!
-
lord levi
csendes tag
Valaki nem tudná eladni nekem a röügzítőjét???(''drótját'')

-
lord levi
csendes tag
Hello!!!
Egy kérdést szeretnék feltenni(és ehhez nyitnom kellet egy új témát
) :
Van egy MSI 925x neo platinum (ezen a chipset rögzíítő egy ''drót''alaplapom és vettem rá egy zalman ZM-NB47J chipset hűtőt és az a gáz hogy nem tom feltenni az alaplapomra.Eredetileg ugy gondoltam hogy maj leszedem a gyári rögzítőt és azt teszem a zalmanra.DE a gyári rá van ragasztva forrasztava meg minden.Így nem tom hogy tegyem fel.Ragyasztani nem akarom!!!!
Valaki tudna nekem csinálni olyan rögzítő ''drótot''(lehetőleg jó erőset).
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA Supernova 850 GT
- Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum 30 hónap garanciával!!! AkciÓÓ!
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Gigabyte Aorus GP-AP750GM
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, mar tobb mint egy eve tart egy darab az is7-emen egy ugyanilyen bordat. Az viszont igaz, hogy nagyon kis ivben nem lehet hajlitani, mert torik. Amugy meg egyszeru megcsinalni, ket fogo kell hozza (egy csipo, meg egy kupos), egy reszelo, meg egy vonalzo.
)
. először próbálkozok gariztatással, aztán ha nemmegy, akkor fogok csak megpróbálni alkotni valami használhatót.