- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Megkapta a 13 pro chipjét, kameráját
+2gb rammot és + egy év szoftver frissítést
szerintem pont nem a chip csere a legégetőbb egy iphone-ba
még az i11ben lévő is simán kiszolgál egy átlagfelhasználót és simán pariban van még most is a droidos középkategóriával
gpu-ban meg jobb isa fiam használt anno 2016-os se-t és utána 6s-t
elég hitvány volt mindkettő akkuidőben, és a minőségüktől sem voltam elájulva mindkettő kijelzője besárgult és a felső sarkai elváltak a háztólamikor x-re váltott akkor kezdem el gondolkodni az iphene-ban és később váltottam a 11-re, az már számomra hozta azt amit egy droid felső kategória tudott akkuban (sőt az s8-at alázta rendesen)
-
-
392mhz
csendes tag
válasz
Lalikiraly #20 üzenetére
várhatóan 2025 év legelején jelenik meg, ui jövő évtől csak USB-C eszköz árulható az EU-ban.
Nagyon gáz az SE -n alul és felül a hüvelykujjnyi káva, olvashatatlan méretű, napon halvány kijelző és nevetséges akku fél napos üzemidővel. Pont ezeket fogja kiküszöbölni az SE4 és a kamera is feljődik nagyobb szenzorméretre + 48MP -re.
Aki a méretre panaszkodik, annak üzenem: 8 mm-t nő a ház, 36 -ot a kijelző az SE2/3-hoz. -
Én részemről nagyon várom, de sajnos most a napokban kell telefont vennem. Nem tudni ez meg mikor jelenik meg...
-
Lojkus
csendes tag
Nagyon szeretem a Minit és sajnálom nem lesz folytatás. Anno a mini miatt újra iPhonenos. A 13 Mininek kényelmes, egykezes készülék kompromiszumok nélkül és modern külsővel és ha nincs heavy usage akkor simán bír 1-1,5 napot. Ezt az SE nem tudta és mégis az lett sikersebb. Az új SE-vel meg a méret a bajom. Nincs már normális egykezes készülék.
-
Mint valami felfújt XR, ettől függetlenül várom , hogy milyen lesz. De nem hiszem , hogy meg fogom vásárolni .
-
Zsolt,72
senior tag
válasz
LurkerSheik #10 üzenetére
A kijelző alá költöző ujjnyomat-érzékelő kérdése napirenden van az Apple-nél: [link] Idő kérdése, és bevezetik. Nekem szimpatikus lenne (mondom ezt úgy, hogy nagyon elégedett vagyok a Face ID működésével).
-
A slim meg drágább mint a pro max, de csak 8GB ram.
Ekkora igény van arra a pár mm fogyásra? Nekem ez megint inkább gyártói generált igénynek tűnik.
Nem tudnak mit kitalálni már.
A titàn keretnek sincs gyakorlati haszna igazából, legalábbis nem érzemKár az SE-ért, csúcskatiban jobb szeretnék mai napig ujjlenyomatozni mint face id. De azt már csak budget vonalra teszik be.
-
Fancy-boy
addikt
Hát ez nagyon gázos, az eddigi SE vonalhoz képest:
- Nagyobb méretű
- Full kijelző az egész ( sérülékenyebb, rosszabb fogás, stb... )
- Nincs TouchID
- IPS helyett AMOLED, amit sokan nem csipáznak a PWM miatt.Inkább gyártsák tovább a 22-est.
-
.Szaki.
addikt
Valóban nem volt túl acélos.
_______
Kíváncsi vagyok mennyire lesz népszerű az új belépőszintű iPhone.
Sokan - a mikrokörnyezetemben is - azért választották az SE-t, mert még a régi designt képviselte, ezáltal pedig megmaradt a TouchID, amihez ezek a felhasználók olyan szinten szoktak hozzá, hogy nem szerettek volna változtatni.
A másik - szintén mikrokörnyezetemben is fellelhető - SE választók pedig azért részesítették előnyben ezt a típust, mert felhasználási szokásaiknak bőven elegendő az SE specifikációja.
Ezzel az új típussal a potenciális vásárlójelöltek egy része kieshet, vagy rá lesz kényszerítve az "új" (7 éves) vonalra.
-
Az akkura kíváncsi leszek, ha jól emlékszem, az előzőnek az volt az egyik gyenge pontja.
-
Lojkus
csendes tag
SE széria nyírta ki a Minit. Remélem nem lesz népszerű készülék. Már csak revanzs miatt is.
-
Zsolt,72
senior tag
Kíváncsian várom.
-
judas13
veterán
"A frissítés marad 60 Hz-en"
👍
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- alza vélemények - tapasztalatok
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPad topik
- E-roller topik
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest