-
Mobilarena
Ebbe a topikba várjuk az új Hardverapróval kapcsolatos összes olyan általános észrevételt, javaslatot, ami nem konkrét bugreport. A konkrét bugreportoknak külön topikja van!
Aktív témák
-
válasz
laci laci #6045 üzenetére
Értékeléseidet jobb fent, az avatarodra, majd a nickedre kattintva hozhatod elő. [link]. Az értékelések új rendszere miatt (1 üzlet = 1 értékelés) kisebb számot láthatsz, mint az előző oldalon, de egy értékelésed sem veszett el, mindössze 1 üzlet = 1 értékelés logika alapján lettek átalakítva.
"használhatatlan"
Erre erősen rácáfol, hogy ránézésre kb. ugyanolyan mennyiségben kerülnek fel ma is a hirdetések, mint az előző napokon, az előző rendszerben.
-
Morris
veterán
válasz
laci laci #4458 üzenetére
A másik félnek írnia kell egy jelentést. Olyan jelentést, amiben Téged jelent, leírja benne, hogy mi a probléma és bejelöli, hogy értékelni szeretne! Ezt mi megkapjuk és engedélyezzük az értékelést. Ezek után ki kell, hogy menjen az e-mail.
Mivel sajnos bugos az értékeli rendszer, így az elveszett e-mailek miatt ez a folyamata, amit olykor meg kell ismételni. -
Morris
veterán
válasz
laci laci #4455 üzenetére
Szia!
Azért egy őstagtól minimum elvárható, hogy tájékozott legyen a topikok rendszerében! Hisz, nem ma regisztráltál.
De spongyát rá, ha kérdésed van, segítünk! Ha valami nem tiszta, zörögj!jah, nem kell besértődni, nem az oviban vagyunk.
Az internet világa már csak ilyen. Egy kicsit talán személytelen, de hamar meg lehet találni a megoldást rengeteg mindenre.
-
seniman
veterán
válasz
laci laci #4449 üzenetére
Szia!
Te vagy a sokadik kérdező,aki nem tájékozódik,csak kérdez.
Eleve rossz topikban kérdezted,ha itt teszed fel,már segített is volna a válaszom.Újabban nagyon sok gond van az értékelésekkel,nekem is volt.A századik panaszosnál bocs,de az ember belefárad már az udvariaskodásba.
De hogy még az összefoglalót se kelljen elolvasnod,leírom lépésről lépésre.Jelentitek egymást,a vevő az eladót és fordítva.A jelentésbe belinkelitek a nevezett hirdetést,részletezitek a problémát és a moderátorok megoldják.Gyors,azonnali megoldásra ne számítsatok,mert el vannak havazva egy kicsit,de majd segítenek.
Üdv: Norbi
-
Prevent
aktív tag
válasz
laci laci #276 üzenetére
Hát igen Expressz is a saját maga ellensége lett az új kinézettel. Illetve a feladhatatlan hirdetéseivel. Én nemértem ezeket a laptulajdonosokat. Mindegyikbe benne van ez a fétis? Hogy rontsuk el a weboldalunkat?
Elolvasva az első hozzászólást( Parci ): Azt szűrtem le, hogy nyugodtan lehet véleményt írni, de ez nem nagyon érdekli őket. Baráti a politikájuk. Szerintem sokan lépni fognak. De ha megéri akkor megéri. Istenem...
-
föccer
nagyúr
válasz
laci laci #276 üzenetére
Ezt a döntést inkább hagyjátok rá az oldal üzemeltetőire. Szerintem mindenki jobban jár.
ps: ohh és természetesen az ultimét piráos ász: A fizetőssé váló HA...
Csak én leírtam már legalább 100, hogy nem válik fizetőssé a HA, de mindegy, már kezdek én is belefásulni, hogy még egyszer leírjam.
üdv, föccer
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest